Nya sorter

Medan resten av släkten smaskar på påskgodis unnade jag och lillkusinen oss istället varsin glass. Kusinen tog den nya daimglassen med jordgubbssmak medan jag tog en solero! Åh min favorit är äntligen tillbaka!! Kraaaam


Glad Påsk

Är i fjällbacka nu! Har ätit gott och ska senare ikväll träffa Hanna och gå runt berget. Vi kanske hörs imorn, ville bara önska er en Glad Påsk!


On the train

Nu sitter jag på tåget, är framme runt halv ett! 

Fjällbacka imorgon

Imorgon tar jag tåget upp till mormor i fjällis och stnnar där fram tills tisdag. Blir nog mysigt! Hanna är där också, så får träffa henne, hihi åh! Nu är jag proppmätt efter kvällens intag av mat... Men har min äta-vad-jag-vill helg nu under påsk, så no worries. Nu ska jag packa ihop lite grejer, hörs!
Fjällbacka från mormors balkong på julaftons eftermiddag. Det va' fint då

Långfredag indeed

Väntar på ett par gäster som kommer hit snart. Blir god mat med mycket skratt! Denna långfredag har varit ganska lång och grå. Varit ute på en powerwalk och sedan har jag bara legat hemma i min säng med några koppar te, annars har det i princip inte hänt mer! Hoppas ni får en fin fredag, imorgon är det påskafton! Wiiiiieee
lååååång långfredag minst sagt

GIRLS GIRLS GIRLS

Tjejer är så sjukt jobbiga.. Jo, men om ni tänker på det så förstår ni nog. Bara massa små missförstånd som blir förstorade till något gigantiskt. Seriöst, ta ett chillpill and calm down! Stör mig så grovt. Önskar ibland att jag var kille. Skulle bli lite enklare åtminstonde.. Haha, puss

Två kap

Hittade som sagt två fina tröjor inne på gina tidigare idag. Tröjan med vingar på baksidan har funnits ett tag och jag har velat ha den länge, men har liksom inte tagit mig tid till att köpa en. Den var på rea och kostade endast 100 spänn. Hur bra?? Den blåa oversize tröjan i världens skönaste material (överdriver inte) med tryck på kostade 200 kr. Love theeeem!

Torsdag

Första lovdagen har på förmiddagen spenderats hos frissan där jag endast toppade och fräschade till håret. Sedan åkte jag och mami till torget. Fick med mig ett par basic svarta brallor med mig hem, gick även förbi gina och fick med mig två tröjor till ett riktigt bra pris! Kan visa bild i ett annat inlägg. Nu ska jag käka, och senare ikväll träffa en saknad bästis på promenad och snacka om London. Blir nog mysigt som vanligt! Byeeee

Påsklov

Nu går jag på lov! Well, ska jag vara ärlig så blir det nog inte så mycket lov för varken jag eller resten av min klass.. Så sjukt mycket under veckan efter lovet, vet inte hur lärarna har tänkt.. Äsch! Under påskhelgen så ska jag inte tänka ett dugg på plugget. Nu blir det en prommis i det fina vår-vädret längs havet! Love

Catch the sparkle if you see it, you may need it

Denna dagen har varit ganska bra faktiskt, även ifall dagen innehöll ett långt läkarbesök, skola och plugg så ler jag ändå! Kan vara för att det är vår, och jag blir glad av det. Minusgrader blir till plusgrader, solen tittar fram och man vet att det faktiskt inte är så långt kvar till sommaren!
 
Mycket med nationella i skolan just nu, men har redan börjat lite på mitt Svenska Nationella Tal, känns skönt. Nu ska jag krypa ner i sängen framför veckans avsnitt av The Carrie DIaries. Bra avslut på en bra dag! Kram och godnatt.

Våffeldagen

Unnade mig en våffla kvällen till ära. Det är ju faktiskt våffeldagen, så why not? Brukar inte vara så förtjust i våfflor, men det var helt sjukt gott! Krispig våffla, hallonsylt, vispad grädde och baaaam - perfekt! 
 

As long as you drink tea - It's all good

Livet är ibland som en gammal cykel, svårrullad och lite rostig - det tar sin tid, men rullar gör den. 

För det är snart påsk

Mamma och jag pyntade både inne och ute igår med lite påsk-fina saker. Åh, älskar påsken! Nästa vecka är den här, wehooo!

Frulle


TCD

Jaha, det blev tisdag denna veckan också (men nähä??), och det kan vara en av mina favorit dagar på hela veckan, förutom fredag och lördag då.. Vet ni varför??? Det kanske ni gör vid det här laget, men det är såhär - jag är helt obsessed, kär, galen osv osv i The Carrie Diaries. Och det kommer på tisdagar! Åhhh! Så när jag är hemma från farfar blir det att kolla på det senaste avsittet! Weeeey! Kram alla gosigaaaa
Saknar att vara blond...

Spa-kväll

Efter en god söndagsmiddag och lite tid med familjen så ska jag tappa upp vatten i badkaret, i med lite badskum, lägga en ansiktsmask och allt det som hör till en spa-kväll. och där ska jag ligga med en tidning och tända ljus ett tag. Om jag hinner så hjälper mamma mig att färga håret. Annars fixar jag det imorgon. Hoppas ni har haft en skön helg! See yaaaaaaa

Here we go again

Ja, men varför inte påminna er om min tumblr ännu än gång?? Haha! Klicka på bilden så kommer ni dit babes.

Lugnet före stormen

Hej finisar!
Skolveckan som har gått har varit extremt bra! Inget plugg direkt då det har varit temavecka - tema nätmobbing & droger! Riktigt intressant med många föreläsningar. Ett plus i kanten är att vi var lediga i fredags vilket betyder långhelg! Så igår var jag ute och sprang con mi amiga. Heh, kan väl säga såhär: det kunde gått bättre, mahaha! Äsch, det blir ju bättre och lättare för varje gång!
 
Men nu börjar ångesten krypa fram igen... Har en del skolsaker som måste göras som jag har skjutit upp. Blä, hatar när det blir så... Yeye, ska inte tänka på det på en lördag, ska sätta på en film och knapra på lite skorpor och ett äpple och tar tag i det imorgon istället. Ha en fortsatt fin helg, kram!

Tisdags Kärlek


Dessa twins asså

Ny video från Jack & Finn igår. Åh dem är så fina...!
 

Helloooooooo

Temavecka i skolan denna veckan. Weey, inte så pjåkigt faktiskt! Nu ska jag umgås med mi madre som är hemkommen från Egypten och värmen, och ja - hon är jobbigt brun, alltså på riktigt... Inte ens kul. Bara för det så ska jag visa en bild på det någon dag för att ni ska få se hur hon blir om hon är i solen under en vecka. Askul och så, ahhhh verkligen! Poossss

Sunday Bloody Sunday

Ställde klockan imorse för att gå ut på en powerwalk på en timme, och ah jag kände mig lite hurtig iallafall! Hahaha.. Sedan träffade jag bästisen på frölunda torg för en sallad och prat. Love her! När jag kom hem har jag haft spa-kväll med mig själv, hehe! Tog ett bad, kikade i veckorevyn, la en mask i ansiktet och bara tog det lugnt. Kan behövas inför en ny vecka som börjar imorgon. 
 
Hade snart tänkt att bädda ner mig och försöka sova. Vi får höras en annan dag! Kolla på bilden nedanför - Ser ni hur fin hon är, maaaaa bff. Åh, dör lite på denna bilden!

Kvällen

Hemkommen från mellomyset hos Linnéa med Sofia och Sara. Mega-cozyyy kväll med tre favoriter! Melodifestivalen, mörk choklad, frukt, prat, damp och skratt förklarar vår kväll ganska bra, hahaha! Tog en del bilder, dock inte så många på mig - hade en riktig fuldag, mahaha! Men blev väldigt många fina på mina amigas! Åhhh, hahaha så mysiga! Nu säger jag natti, se yaaaaa

Robin Stjernberg - You

Grattis Robin, han och hans låt är kvällens vinnare! Åhhhh, låten är så fin och han sjunger så grymt bra! Helt klart värdig vinnare!!! Vet att en del misstycker, men enligt mig är han stört braaaaaaaa. Love it! Låten kommer gå på repeat ett bra tag framöver nu... 

MMMM = Mello-mys med mates

Kom precis hem från stan med Hanna och det var tänkt att vi skulle köpa lite nödvändigheter, men vi var ganska trötta så vi satte oss på ett fik, drack kaffe och pratade i flera timmar. Så cozyyyyyy!

Nu ska jag dra på en promenad och efter det byta om till myskläder, flr runt sju ska jag möta upp tre goingar på hemköp. Vi ska köpa lite mys inför melodifestivalen och bara gotta oss! Vi hörs, peace out 

MAT MAT MAT MAT MAT MAT

Det fick bli ceasar sallad ikväll, så jag fixade ihop det till mig och familjen. Alltsåååå, det är så gott, nom nom

Internationella Kvinnodagen

Hello godingar! Kom hem för ett par timmar och sedan dess har jag bara slappat - så skönt efter en jobbig vecka! Nu ska jag städa mitt rum och sedan laga fredags-gott. Det lutar mot ceasar sallad, är beroende... Hahaha! Ikväll ska jag antagligen träffa saknade Hanna.
 
Idag är det ju som sagt Internationella Kvinnodagen så pappa köpte hem tulpaner till mig och mamma, tack pappiiiii! "To all the grandmothers, mothers, sisters, daughters... – to all the women in the world - happy International Women's Day! ♥" - Francisco Lachowski

TGIF


tea, tumblr & lighted candles


It's a long journey, but I'm on my way

Känner mig bättre, eller jag menar det går upp och ner hela tiden. Men livet är som en berg- och dalbana, därför får man försöka ta vara på de bra stunderna. Dagen blir som sagt vad man gör den till och denna dagen har innehållit mycket skratt och må-bra-tankar. Hoppas det stannar såhär..!

Jag älskar detta

Musik är min räddning. Hörde denna idag, och jag är helt käääääääääär 

I wish that you sometimes could ask how I feel and if I'm okay. I just wish that you care that much I care about you. Just sometimes.

 
▲ ▼ ▲ 
 


For those hard times

Lite quotes som stämmer bra in på mitt förra inlägg. Som sagt - life isn't easy... 
 
"It's just when you want... no, when you need people to be there for you They're not.. they're like a million miles away And when you think someone is totally reliable and trustworthy and you've built your whole life around them and then it turns out they were never that person."

"It always seems just as soon as things are going good..just as soon as life takes a turn for the best...everything goes wrong...gets lost, confused and all messed up... and then you crash... and just have to sit there, cause you dont have the strength to get up"
 
"When one door of happiness closes, another opens; but often we look so long at the closed door that we do not see the one which has opened for us."
 
 
"The bad stuff is always easier to believe. Ever notice that?"-Pretty Woman

Dörren ut. Exit. Någonstans?

I ett bra tag har jag känt mig så orkeslös. Jag har varit så trött både fysiskt och psykiskt att jag bara har velat dra ner rullgardinen, dra täcket över huvudet och sova fram tills jag hittar orken. Jag har ingen lust till något längre. Jag har kommit in i en ond cirkel, ett mörkt hål och jag hittar inte ut. Ni vet den där känslan som man kan få ibland när man bara vill gå och lägga sig och aldrig vakna upp igen - den känslan påminns jag av dagligen. Och jag fullkomligt hatar den.
 
Hur fan ska jag hitta dörren ut? Hitta mig själv, hitta mitt positiva och glada JAG igen? All stress i skolan, hemma, vänner you name it, det har blivit för mycket för mig. Hjärnan och hjärtat har sagt stopp. Det är jobbigt att känna att man aldrig räcker till, att man inte ser tillräckligt bra ut, att man inte har de bästa betygen, att man inte har självförtroendet osv. Ja, det är fan-i-mig jobbigt. Kan man inte bara spola tillbaka tiden 10 år? Till den tiden då man var man bekymmerslös. Man behövde varken oroa sig för nuet eller för framtiden, man kunde bara vara.
 
Livet är inte alltid lätt, det vet jag. Man kommer alltid stöta på hinder, man kommer alltid få handskas med motgångar och visst - det förstår jag. Men ibland blir det för mycket. För mycket.

RSS 2.0