Bad update

Har varit väldigt off det senaste... Ursäkta för det, men jag har haft väldigt mycket i skolan, och har varit ständigt stressad och känner att jag inte hinner med bloggen. Den är inte prio 1 om man säger så. För när jag väl inte håller på med skoluppgifter spenderar jag gärna den tiden med familj och vänner. Ni förstår nog!

Idag har det varit en lugn och skön lördag. Prommis med Nea under dagen, sedan hem, vila lite och därefter kom hon hit och vi fixade CV tillsammans. Vi försöker nämligen leta efter jobb, haha - good luck with that typ.. Nej, men vi ska kolla runt lite och se om i hittar något. Vi tar närapå vad som helst!

Nu är jag jäkligt trött, sängen skriker efter mig och jag skriker efter den..! Så vi hörs helt enkelt en annan dag. När vet jag inte. Kan vara redan imorgon eller om en vecka. Beroende på tid. Godnatt, take care

För 50 kr kan vi rädda liv

Kolla på videon och ni kommer fälla en hel del tårar - eller storgrina som jag gjorde... För endast 50 kronor kan vi hjälpa människor från att dö. För en sådan liten summa som vi andra tar för givet. Gör som mig och hjälp till på ett eller annat sätt, skicka in pengar eller varför inte samla in pengar? Med den lilla summan kan du göra skillnad. För det handlar inte om att skänka flera tusen kronor, det handlar om att bidra med det man kan bidra med - och 50 kronor gör skillnad. Du räddar liv.
 

Bildbomb

Tänkte visa massa bilder från gårdagen samt lite från idag.
 
Jag, Amanda och Karin åt ute igår, sedan följde dom med mig hem där det blev en halv film, en misslyckad kladdkaka, godis, chips, prat och massa skratt. Dom sov hos mig vilket var väldigt mysigt. Som jag skrev i mitt förra inlägg så behöver inte alla hjärtans dag vara så dumt! Umgås med någon/några vänner eller något annat som får dig att må bra så ska du se att det trotsallt blir en dunderhärlig dag! Dagen blir vad man gör den till. Jag hade iaf megamysigt med mina pals!
 
Amanda och Karin gav mig dessutom världens finaste försenade presenter! Alltså åh, hur ska jag kunna tacka er nog!? Jag hoppas att ni är förberedda på att jag kommer säga tack i en månad framöver.. Hehe, men jag blev verkligen så himla glad! TACK TACK TACK ni är bäst bäst bäst.

Alla-♡-Dag

Åh, Happy Valentines Day eller hur är det man säger!? Idag tycker jag att oavsett om man är singel eller har någon att gosa med så ska man mysa till det lite extra. Detta behöver nödvändigtvis inte vara en dålig dag för att man inte har någon kille/tjej. Gör sådanna saker som gör dig glad. Kanske vara ute med vännerna och äta, sitta hemma och se på film, mys med familjen eller frossa i dig godis och andra onyttigheter. Vad vet jag? Det är upp till er själva att göra er dag så bra som ni vill att den ska vara! Jag ska iaf ut och äta med mina mates, sedan följer dom med mig där det väntas film, godis, chips - you name it. Massa kärlek till er, ha en riktigt fin dag♡

check it out

Påminner er alltid om att jag har en tumblr, och varför inte göra det igen!? Mycket inspirerande och fina bilder, så kolla gärna in! Tryck på bilden för att komma till min tumblr. KRAM

Dreamcatcher


1D in 3D MOVIE TRAILER

Omg, calm down! Omg, can't fucking calm down!!!!! Seriöööst, jag är världens största tönt, men kolla på trailern så fattar ni, herregud herregud!! 
 

Sigma - The Mr. Bunny Essential Kit

Fick ju som sagt ett Sigma borstset när jag fyllde år förra veckan. Och jag har fått någon fråga om vart det är beställt ifrån. - Mamma beställde det ifrån brallis.se. Frakten var supersnabb, tog ca två dagar från att mamma hade beställt till att det var framme. Priset låg på kring tusenlappen.
 
Jag har hunnit testa borstarna i en vecka nu, och jag älskar dom! Detta set innehåller tolv borstar + behållare. Håret på borstarna sitter bra, de är verkligen superlena och även veganvänliga. Resultatet efter använding av dessa borstar är amazing! Har än så länge inget negativt alls att säga om dessa borstar, och jag lär beställa fler framöver.
 
Ursäkta crapy bildkvalitét... 

Lördagsmusik

Lyssnar alltid på Ed när jag känner mig lite nere, han gör mig genast mycket gladare med hans fina röst. Åh, Cold Coffee är en jag aldrig får nog av! Hans låtar blir aldrig för gamla enligt mig.. Så braaaaaaaaaaaa
 

Dunderfrulle med bästisen

Nea kom hit igår kväll på en sleepover. Blev grönsaks-stavar med dipp + fruktsallad. Vi somnade ganska tidigt. Nu på morgonen fixade frukost bestående av omelett, hallonsmoothie och te. Åh, så mumsigt! Nu ska vi göra oss i ordning för att ta en prommis längs havet, vi hörs!

The Carrie Diaries

För någon vecka sedan började jag kolla på The Carrie Diaries (finns redan böcker). Det har ännu bara släppts fyra avsnitt och jag är redan kär! Detta kan vara en favorit alltså! Åh - måndagarna blir så mycket bättre tack vare denna serie. Den handlar i alla fall om Carrie Bradshaw (från sex & the city) när hon var ung och gick på high school. Där får man följa hennes liv som handlar om killproblem, kompisar, Manhattan och mycket annat. Sevärd till tusen!

Dinner


Plugg

Har suttit hela kvällen sedan jag kom hem dränkt i plugg... Dock med en liten tvpaus, men nu ska jag fortsätta fram till tio sedan ska jag sova. Vi hörs imorgon finisar! Nighty, dröm sött.

Hej jag är konstig

Jag har haft hela dagen på mig att ta tag i skolsaker, har jag gjort det? Svar nej. Fuck this... Dessutom så har jag kommit på en sak - det är något fel på mig, mahahhaha #jagärettretard
 

Memory Jar

Den är inte pimpad ännu, men det ska bli så roligt att läsa upp alla roliga minnen i slutet av året för att se vad som faktiskt hände under 2013! 

Birthday Gifts

Fick allt detta igår. Så fina saker - åhhh! TACK!!! 

Från mami&papi: Pengar till största delen, sminkborst-set från Sigma (visar bättre i ett annat inlägg), underkläder och ett doftljus.
Från min bror William: Necessär med dödskalle motiv och två nagellack.
Från mina fina vänner: En scarf med dödskallar på (fr. Enya), Juicy parfym & rosor (fr. Linnéa och Sofia), silverring (fr. Hanna).
 
Och nu kommer släkten snart, mer mat, mer paket och mera skratt. Tack ännu en gång - haha och nej, jag kan inte tacka för mycket..! 

Gårdagens firande

Godmorgon på er gobitar! 
Igår fyllde som sagt jag och min bror år (twinbrothaaa) och det firades lite. Mamma hade fixat dunderfrulle och superfina paket - och jag är så tacksam för allt jag fick utav er mamma och pappa, tack tack tack! Fick en hel bunt med fina grattis-sms, så tack till er också!
 
Sedan runt tolvtiden så kom det över tre fina vänner på lite fika. Dom hade med sig så himla fina presenter - Jag dog lite när jag öppnade dom..! Alltså jag kan inte tacka er nog! Ni är så söta och verkligen tack ännu en gång!! Runt halv fyra gick dom och då kom Hanna över en stund med present - åh vad ha jag gjort för att förtjäna så mycket fint från er alla!? 
 
På kvällen väntades det indisk mat på Tre Indier. Megagott! Och det var väl typ min födelsedag, och jag är återigen så tacksam! Nu väntas lite utav släkten på lunch, slänger upp ett inlägg på vad jag fick under gårdagen i nästa inlägg. Hugs & Kisses!

17 år

idag fyller jag och min bror 17! Så grattis till oss! Så idag ska det firas med paket, tårta och god mat. Vi hörs imorgon, nu väntar jag nämligen på att ett par vänner ska komma över. Love

RSS 2.0