Unnar mig

Det är trotsallt Halloween, så jag tycker att jag förtjänar lite smaskigheter jag också! Köpte ett 2-pack med Nutella & Go i Rom, och herregud vad smart - och GOTT! Så det är vad jag sitter och mumsar på medan jag har satt på en film. Snart ska jag dra mig mot sängen och sova. Hörs imorgon istället. Nighty, sleep tight!
 

TRICK OR TREAT

Höll på att glömma - Glad Halloween eller vad man nu säger..!? Ska ni fira det något speciellt ikväll, eller har ni redan gjort det? Själv så har jag inget planerat denna kväll mer än att försöka bli frisk från denna förbannade förkylning! Mer än så blir det inte för min del. Men det hade varit asroligt om man hade halloween fest och alla verkligen gick all in och klädde ut sig! Nästa år då jäklar!! 
 
In på en helt annan sak - vet ni vad det är imorgon? Då är det november. Shit pommes! Känns som om jag precis började skolan, började på gymnasiet ochbörjade i en ny klass med nya människor. Tänk, snart är det jul. Det är mindre än två månader kvar. Åh, jag älskar julen! Nu ska jag sätta på en film och försöka få tag på Amanda som inte svarar.. Puss fina ni.
 
Bild från google

Slö dag

Jag som trodde att min förkylning var påväg bort imorse... Jag hade fel. Usch, har känt mig jättehängig och slö idag. Så tråkigt att vara sjuk när man äntligen har lov! Och idag skulle jag egentligen ha fokuserat på skolarbete men har inte ens kunnat klä på mig riktiga kläder idag.. Så det blir ännu mera thé-drickande och strepcils-knaprande, så får vi se om min väg mot friskhet kommer någon vart. Hehe. Kram!
 
Kom precis hem ifrån Rom men vill redan tillbaka... 
 
Ang. mitt hår på bilden - det är fan pinsamt att jag går runt med den fula utväxten och det gula håret! Mamma har beställt klipp&färg/sling tid om några veckor. Phuu. För såhär kan jag inte gå runt mycket längre! Haha, jag var bara tvungen att påpeka det.

Frulle

Vaknade för ett litet tag sedan och jag känner mig något bättre i förkylningen än hur jag mådde igår, så det är skönt! Nu har jag fixat frukost bestående av havreknäckemackor, ett kokt ägg och en kopp thé ifall ni ville veta liksom. För det är ju såååååå intressant. Later guys!
 

Bio med bästis

Är precis hemkommen från bion - Paranormal Activity. Filmen var inte så läskigt som jag trodde. Såklart att den var läskig, men själva "stämningen" förstördes av folket i biosalongen. Har aldrig varit med om något liknande om hur folk betedde sig runt andra människor under bion. Dom skrek, skrattade, kastade runt saker i salongen och var allmänt jobbiga. Fy fan... Så tråkigt när andra håller på så och förstör för andra som faktiskt vill se och lyssna på filmen.. Sådant här triggar upp mig och får mig att bli arg. Äsch, ska inte hänga läpp så mycket längre! Jag hade gott sällskap med Linnéa, åt gott biosnacks och filmen var bra. Yes, det var min kväll det. Hur har eran varit? Kram kram
 
Okej, jag ser helt mongo ut.. Så strunta i mig och kolla istället på min otroligt fina vän. Hihi, älskar henne.

Mellis & Magazine

Har gjort lite fruktsallad på clementin och äpple (megagott!), och medan jag smaskar på det läser jag ur nya numret av Veckorevyn. Ja, hösten har sina fördelar ibland faktiskt! Haha, ska återgå till frukt ätandet och tidningsläsandet och sedan göra mig i ordning. För ikväll ska jag som sagt se Paranormal Activity. Har hört att den ska vara en aning läskig, uuäähh - jag som blir väldigt lätt skraj..

Little Things

          Lyssnat på denna sedan jag kom hem igår. Lyssnat på den idag sedan jag har vaknat. Jag kan inte få nog. Kalla mig creep.                        One Direction - I'm in love with you and all your little things.

Återhämtning

Försöker vila upp mig och råda bot på denna jäkla förkylning med hjälp av honungsthé, strepcils, några alvedon och mig liggandes i soffan med ett fluffigt och varmt duntäcke. Om detta fungerar vet jag inte, men jag vill gärna vara någorlunda frisk tills ikväll då det blir fika&bio mys. Ska fortsätta med att bara inte göra någonting, dricka ännu mer thé och allt det där. Vi hörs snart! Kram på er godbitar
Drömmer mig bort från förkylningar, kylan, regnet och rusket till ett soligt, varmt och fina Fjällbacka. Åh.

Bedtime

Ska försöka sova nu. Har åkt på världens förkyning... Helt tät i näsan, ont i halsen och huvudet. Har dessutom lock för öronen sedan flyget idag som inte vill släppa alls. Yeye, ska sluta gnälla. Imorgon ska jag vila upp mig hela dagen för att sedan på kvällen kolla på Paranormal Activity med Linnéa. Fett! Godnatt

I LOVE YOU

Ååååååhh, du är bäst. Bara så att du vet liksom. Livet vore ganska jobbigt utan dig. Hihi, loveu.

JUST NU;

Tända ljus med doften vanilj + smarties. Ja - bättre blir det inte! 
 
Btw. Jag har fått en del frågor om allt möjligt som ja inte har svarat på ännu. Sorry for that!! Men ska försöka ta tag i det nu i veckan. Bye y'all.

Home sweet home

Snabb update - jag är hemma från Rom och det känns helt okej. Jag har saknat min säng! Haha, upptaderar mer när jag har laddat över bilderna från kameran, för jag tänkte dela upp resan i olika "bild+text delar". Har i alla fall haft det stört bra trots alla omständigheter. Berättar allt i ett annat inlägg om vad som faktiskt hände. Puss.
 
Sleeeeeeten tjej efter flygresan jaaaoo. 

Saturday in Rome

Snabb update - resan har varit jättebra såhär långt! Dock har vi stött på en del motgångar med bl.a. ficktjuvar, besök hos Italienska polisen. regn och förkylning.. Haha men allt har löst sig bra trots allt! Bloggar mer när jag är hemma med massa bilder osv. Men nu vill jag ta vara på dom sista dagarna här nere. Ha det så bra sålänge, vi hörs!


Viva Italia

Vill bara säga att jag har kommit fram till vårat hotell i Rom. Eller vi checkade in runt fem i eftermiddags och sedan dess har vi lokaliserat oss, ätit supergod Italiensk mat och bara strosat runt. Vi är lite trötta efter flygningen då allt blev försenat och så. Men jag ville liksom bara säga att jag är framme och att vi kanske hörs någon annan dag! Ha det bra! Nattii


På flygplatsen

Sitter på flygplatsen nu. Väskorna är incheckade, flygplatsfrukosten är uppäten och här sitter jag spänd och förväntansfull! Jag köpte mitt favorit godis i stor förpackning på taxfreen - skittles i ett big pack rör. Ååhhhhh favvo! Måste gå! Kanske blir ett mobilinlägg när vi är framme på hotellet! Kram


It would be much better with you by my side


DRESSCODE ROME

Såhär på ett ungefär kommer jag gå klädd nere i Italien då det är runt 26 grader. Avundsjuka?? Haha, skönt att slippa det förbaskade "höst-rugget" och den kalla blåsten för några dagar. Håller tummarna att vädret håller sig någorlunda bra där nere! Kram och godnatt.

OM 16 TIMMAR...

...lyfter planet till Italien, Rom!! Jag brukar aldrig ha resfeber, men nu har jag en "pirrande" känsla i hela kroppen och ett starkt sug i magen. Är det resfeber eller är det kanske längtan? Ska verkligen bli hur roligt som helst att se sig runt i staden, upptäcka saker och skapa nya minnen. Men det bästa med att åka utomlands är ju att vara på flygplatsen innan flyget lyfter - äta frukost och dricka en stor kaffe, kolla taxfreen osv. Haha, myyysigt! 
 
Min upptadering fram tills måndag kommer lysa med frånvaro då jag inte kommer ta med mig datorn och jag har heller inte ordnat några tidsinställda inlägg.. Om jag har med mig min mobil kopplar jag upp det till hotellets internet och mobilbloggar om jag kan. Men innan jag lyfter imorgon så kommer något/några inlägg upp! Ha det bra, puss!

Detaljer i mitt rum



Mot torget

Ska fixa lite saker inför resan. växla pengar, köpa lite basic plagg som alltid är bra att ha, samt köpa ett par hudvårdsprodukter! Bara det att vi har fastnat i bilkö... Wäää.


Cozyyy

Har varit hos sjukgymnasten idag, och det var absolut sista besöket idag! Åååhh glad tjej!! Kommer bara gå dit om jag själv känner av något, vilket jag inte hoppas att jag kommer! Såklart kommer knät alltid vara lite ömt vid vissa rörelser osv. Men så är det! Nu sitter jag i alla fall på min gamla prao plats - ethel's cafe och ska käka lite. Det är så mysigt häär! Önskar att man skulle få praoa i ettan på valfri plats! Då hade jag definitivt varit här igen!! Hörs senare idag, kram!!


Om två dagar sover jag här

Ett billigt, bra och fint hotell i Rom som vi ska bo i under vistelsen. Om bilderna gör rättvisa med verkligheten återstår att se. Men det är nyrenoverat och ser fräscht ut!
 
 

TA-IGEN-MIG-DAG

Idag mådde jag verkligen piss. Gick därför hem efter första lektionen pga dunkande huvudvärk och magont. Så när jag kom hem kröp jag ner i sängen och somnade bums och sov i tre timmar. När jag vaknade så kurerade jag mig med två koppar honungsthé, skorpor och ett par alvedon så nu mår jag betydligt bättre och imorgon blir det skola! Sedan på onsdag åker jag och mi familia till Rom. Vi hörs imorn, puss!
 
Yeye, ni kan väl få en bild på mig eftersom jag får så hiiiimla mycket kommentarer om att ni vill ha bilder på mig. Jomenvisst. Typ. Ah men nästan. Eller inte. LOL LOL LOL. Skrattar nästan.

I fredags

Ni är braaaaaaaaaa, la la la lalala

BEFORE I DIE

 Innan jag dör är detta lite utav alla saker jag skulle vilja göra. Vad vill du?

TA-IGEN-MIG-DAG

Gick hem efter första lektionen idag. Mådde piss. Så när jag kom hem la jag mig bums i sängen och sov i över tre timmar. När jag vaknade kurerade jag mig med honugsthé, skorpor och några alvedon. Så nu mår jag betydligt bättre! Nu ska jag sätta på en film, mysa ner mig i sängen och sedan sluta ögonen och sova. Kanske blir något till inlägg, får se. Puss sålänge!

FUCK NO IT'S MONDAY

Vaknade med illamående, huvudvärk och halsont. Jag får inte bli sjuk tills Rom... Ska försöka att ta mig till skolan idag iaf. I värsta fall får jag gå hem under dagen. Hörs sen!

YAWN

Ska krypa till sängs, läsa lite i min bok och sedan sova. Är supertrött och vill bara sova tills det är onsdag. För gissa vad som händer då!!!??? Då bär det av till Rom! Weehoooooo. Natti lovers.
 
Ah, men fin och så typ. Har ju lovat mig själv att undvika cambilder, hehe.

Gränna

För några dagar sedan så stannade mamma till på vägen och fick syn på Grännas Polkagris-butik. Hon köpte med sig några strutar av de klassiska polkakaramellerna. Så just nu unnar jag mig med att sitta och knapra på några utav dessa. Det är jag värd inför kommande skolvecka. Yummy!!

Paris I miss you

I mars 2011 var jag och min familj i Paris. Åhh, denna resa var helt underbar! Den franska maten som vi varje kväll toppade med en banan&nutella crepe! Åka metron till exempelvis Sacre Coeur, Notre Dame och inte för att glömma till självaste Eiffel tornet. En dag spenderade vi längs Paris kändaste shoppinggata. Vi strosade runt i Paris mysiga innergator och fick verkligen känna på vad Paris verkligen var. Åååhh, jag vill tillbaka, och någon dag ska jag det. Och uttrycket "Kärlekens Stad" stämmer till fullo! Ska man åka någonstans med sin kärlek - åk till Paris!
 
Bilderna är inte av bästa kvalité då jag fotade med min kompaktkamera.

You make me high on life


Söndag

Helgen är snart slut, och det känns knappt som om jag har haft helg... Snark.. Söndagar är så otroligt sega! Men ska försöka få något gjort utav denna dagen i alla fall. Typ som att städa mitt rum, duscha och sedan fixa lite grejer som en kameraväska och lite basic plagg. Ja, men mer än så kommer det inte bli. Jag ska nog försöka ta tag i lite skolsaker också. Nu blir det frulle - vi hörs!
 
 

ROOM INSPIRATION

Något liknande som dessa bilder skulle jag väldigt gärna göra om mitt rum till. Har alltid gillat "den vita stilen" om man kan säga så. Det känns så fräscht och luftig ocg framför allt fint! Dessutom kan man ta in fler färger i rummet om man har vita väggar exempelvis. ÅÅhhh, när jag flyttar hemmifrån kommer jag att go nuts på inredningen! Haha.
 
Bilder tagna från tumblr - alltså inte mina, utan har bara satt ihop bilderna.

AUTUMN CRAVINGS

1. J BRAND 2. MAX AZRIA 3. DIESEL 4. PALLADIUM 5. MANGO
 
Min Polyvor hittar ni HÄR

A TASTE OF SUMMER


 

För hon är hemma

My bestiiieee is finally home after two months sailing. Gosh, I have missed you like craazzyyy!!


Födelsedagsfirande

Heeej!! Ledsen för att upptaderingen sööög igår, men jag hade två födelsedagsbarn att överraska och fira! Först på tur var Amanda. Jag och Karin hade fixat hennes skåp med ballonger, presenter och slått in själva skåpet i presentpapper. Haha, ååh det var så kul! Tror att hon blev en aning överraskad!!
 
Sedan på kvällen hade jag, Enya och Sofia planerat att överraska Linnéa hemma hos henne. Så vi ringde på dörren och överraskade henne med ballonger, godis och presenter. Jag tror att hon anade att vi skulle komma men det blev lyckat ändå. Haha!! Det var sååå mysigt alltihop. Så Linnéa, jag hoppas att du gillade presenterna och att du fick en bra kväll trotsallt. Du slapp ju åtminstonde att sitta själv och kolla på Teen Wolf. Haha!
 
Har inte laddat över bilderna från kameran ännu - därför blir det ett bild-löst inlägg! Kraaam, hörs snart!

GRATTIS AMANDA

Hipp Hipp Hurraaaa idag är det Mandas födelsedag Hurra Hurra Hurra!! Grattis fina underbara konstiga söta rara goa Amanda!! Hoppas du får en bra dag! Gillade du överraskningen förresten? Haha, puss och grattis igen bästa du!!
 
looking good

GRATTIS LINNÉA

Grattis bästis! Idag blir du 16 år! Åhhh du är så bra. Hoppas du har fått frukost på sängen med paket - hårda som mjuka. Haha, ring mig på kvällen och berätta vad du har fått. Nyfiken tjej... hahah!
 

En dag som denna..

..skulle jag inte ha något emot att bära detta. Den stickande koftan är en favorit under hösten! Åååhhh, ge mig allt. Jag är helt kääääär... MIN POLYVORE

När jag ändå håller på

DITT LIV

Vad heter du? - Felicia.
I mellannamn? - Emilie & Christina.
Vart bor du? - Göteborg.
Trivs du där? – Jaadåå. Fast det går inte att undvika att drömma sig bort till varmare breddgrader...
Brukar du läsa horoskop? - Händer väl ibland.
Har du körkort? - Nej är ju än sålänge bara 16 (17 i februari), har dock börjat övningsköra).
Äger du några converseskor? - Ja, jag har några stycken..
Favoritdjur? - Hund och katt.
Vad spenderar du dina pengar på? - Kläder, smink och mycket onödigheter. 
Antal kuddar i sängen? - 2
Kan du baka bullar? - Ja, eller efter recept.
Bläck eller blyerts? - Blyertspenna med stift!
Mc donald's eller burger king? - Burger King. 
Är du allergisk mot något? - Nej.
Äger du ett busskort? - Yeeess.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Dricker typ aldrig mjölk, men när jag väl gör det blir det blå lättmjölk! 
Vad åt du till frukost? - Idag åt jag ingenting... Not good!
Hur ser du ut idag? - Svarta byxor, mönstrad tunika, gråa Palladium, jacka och väska. And that's it! 
Nästa mål i ditt liv? - Må bra i kropp&knopp (haha), gå ut skolan och följa mina drömmar.
Hur svarar du i mobilen? - Hej det är Felicia. Beror dock på vem det är som ringer. 
Vem ringde du senast? - Mami
Antal timmar sömn inatt? - 7
Sov du ensam? – Jaaa..

 

SENASTE PERSON SOM 

Sov i din säng: Jag..? 
Såg dig gråta: Mamma. 
Fick dig att gråta: Hmm.. ingen aning! 
Du gick på bio med: My brothaaa.
Du gick på stan med: Vänner. 
Skällde på dig: Pappa. 
Skickade ett e-mail till dig: Något random företag som spam-mailade.. 

 

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Absolut! Gjorde det senast idag!!
Bråkat med ditt husdjur? - Haha, neeej??
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Jaaaa, skitläskigt... 

 

SAKER

Tar du droger? - Absolut inte! Är tväääremot det.
Vad är du mest rädd för? - Småkryp, mörker, ensamhet osv. 
Vart vill du gifta dig? - Det spelar absolut ingen roll egentligen. Sålänge det är med personen jag älskar och vill dela mitt liv med. 
Vad hatar du verkligen? - Falska människor.
Har du varit kär? - JA.
Har du ett jobb? - Sommarjobb om det nu räknas!? 
Gillar du att ha folk omkring dig? - Ja. Eller folk som får mig att le och må bra. 

 

STUFF

Är du ensam nu? - Nej, mamma och pappa är här.
Några piercings/tatueringar? - Hål i öronen är det enda!
Vill du gifta dig? - Ja, om det är med någon som gör mig lycklig. 
Vill du ha barn? – Åååhh jaa! Jag älskar barn!!

 

FAVORIT

Rum i huset? - Mitt rum och köket. 
Typ av musik? - Har cpkonstig musiksmak..
Månad? - Juli, oktober eller december.

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? - Nej. 
Köpt någonting? - Yeeeesss - dock onödigheter.. 
Varit sjuk? - Feber igår kväll jaaooo.
Sagt "jag älskar dig"? - Jaaaa! 
Träffat nån ny person? - Ny och ny, det gör man ju varje dag på spårvagnar, bussar osv. Men inte "lärt känna" om man kan säga så! 
Saknat någon? - Ja, min bästa vän Hanna som har varit ute och seglat i två månader med sin skola. Men idag äntligen så har hon kommit hem!! Ska ringa henne imorgon!! ÅÅÅhhh.
Kramat någon? - Jaaa, kramglad som jag är. 
Kysst någon? – Nej. 

 

SENASTE

Låt du hörde: Live while we're young på radion.
Film du såg: Something borrowed.
Dricka du köpte: Fanta.
Mat du åt: Knäckebröd. Mummmaaa!
Gången du åt en 7-Eleven korv: Haha, har inget minne ifrån att jag har ätit korv från 7-Eleven. 
Människa du slog: Karin och Amanda.
Längsta bussresa? Från Göteborg långt upp till Norge någonstans. 

 


Dem viktigaste personerna i mitt liv

Dem personer som verkligen betyder mest och är väldigt viktiga i mitt liv är ju såklart min familj! - Mamma, pappa och min tvillingbror William. Utan dem vet jag inte vad jag skulle göra. Dom är mitt allt och jag älskar dom så oerhört mycket! Sedan så är såklart min släkt och mina närmsta vänner också de personer jag aldrig skulle klara mig utan!
 
Mamma & Pappa - även ifall jag inte visar min uppskattning till allt som ni gör och ställer upp för mig, så vill jag att ni ska veta att jag uppskattar varenda liten sak ni gör. Jag är så tacksam att ha det jag har. Så tack så himla mycket för allt. Ni är bäst! Jag älskar er.
 
William - visst, vi bråkar. En hel del! Men syskon gör det, vissa mer än andra. Men jag vill att du ska veta att du är världens bästa bror. Du ställer upp för mig när jag behöver dig, du gör mig glad när jag är ledsen och du är helt enkelt bäst. Jag älskar dig twin!
 
 
Bilder från 2010, 2011 och 2012 på mig och bästa mami, papi och William. loveu
 
 

Träning

Är helt slutkörd efter 1 & 1/2 timmes styrka och kondition... Jag slet och svettades och nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen. Ska försöka ta tag i lite skolarbeten. Imorgon har jag fullt upp - med vad kan jag inte berätta nu, tar det imorgon kväll istället. Ha det bra sålänge finisar!!
 
Random bild i från början av hösten...

PORTKOD 1321

Kollar på en ny serie som släpptes igår på svt play. Avsnitten är korta, ca 10 minuter. Jag har precis börjat kolla på första avsnittet och den verkar faktiskt bra! Gå in på svt och läs mer om den - PORTKOD 1321. Ska kolla vidare och sedan sova. Imorgon blir det mattestuga och träna. Tjoofräääs
 

Sorgligt

Fick veta en riktigt ledsam och hemsk sak idag i skolan av våran lärare - en 18 årig tjej vid namn Sofia som går i trean på min skola (Ingrid Segerstedts gymnasium Göteborg) är försvunnen. Hon har inte setts till sedan i måndags. Usch, jag hatar sådant här. Blir så himla ledsen... Jag kände inte tjejen, men det är ju naturligt och självklart att man känner medlidande för hennes närstående och henne själv. Man ska ännu inte ta ut något i förskott, utan hoppas på det bästa - att hon hittas. Tills dess Sofia, så ber jag för dig och din familj och dina närstående.♥
 
UPDATE; Sofia är hemma hos sin familj och mår efter omständigheterna bra. Vilken lättnad och vad härligt att det slutade så bra som dte gjorde!!

Om sju dagar

Yeeeesss, bara en vecka kvar till Rom! Ska bli såååå roligt! Strosa runt på Rom's gator, äta god pasta, pizza, sallader och såklart crepes och deras Italienska glass. Åååhh man vill ju typ dit endast för maten, haha! Jag läääängtaaar!!!


COZY

Sitter och kollar på tv. Mamma har köpt rosor och jag har höjt mysfaktorn genom att tända värmeljus. Åh, mangoljuset doftar ljuvilgt!! Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra dag. Imorgon så får ska jag försöka upptadera lite mer med lite tips och mer bilder, så vi hörs helt enkelt imorgon! Fred ut
 
(Har ej redigerat bilderna, därför kan ljuset vara en aning knepigt)

MYSDAG

Skolan gick ovanligt snabbt idag! Kanske var det för att vi slutade en lektion tidigare, och då gick jag och fikade med Amanda, Karin, Melissa och Albin. Lite mysigt sådär jaaoo. Blev sittandes där ett bra tag. Nu är jag hemma och tänkte fixa lite grejer inför fredag. Har nämligen två fina kompisar som fyller år då, måste därför planeras och fixas inför det. Har inte varit ute och fotat det senaste pga Göteborgs äckliga väder. Men det kommer roligare inlägg inom kort! (Har inte jag sagt det typ dom 3 senaste inläggen??? Hahah) Hörs ikväll, nu ska jag sätta på en film och dricka kaffe. Bye, see ya sooon.

Från glad till ledsen

På en timme kan man tydligen gå från extremt glad till oerhört ledsen och arg... Biljetterna tog slut på mindre än en kvart.... Seriöst, jag vill bara döööö. Vet att jag från början inte skulle ta ut något i förskott, men hoppas gör man ju alltid.

Jag hatar allt just nu...


Läkarbesök och Skola

Morsning korsning!!
Ska vara på ett läkarbesök runt halv tio, sedan blir det skola. Känner mig ovanligt glad en måndagsmorgon som denna..! Kanske för att jag vet som väntar nu kl.9.00 (läs inlägget under!), eller kankse för att vi inte har något prov eller någon redovisning denna veckan!? Beror väl delvis på båda! Ååååhhh, hoppas att detta "mood:et" håller i sig hela veckan! Måste rusa nu, hörs under dagen. Lots of Love.
 

PLEASE GOD, MAKE THIS HAPPEN

Alltså, jag svävar på rosa moln. Seriöst, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag och Linnéa planerar att ev. åka upp till Stockholm när 1D uppträder i X Factor Sverige. Så vi hoppas att allt går som planerat - att vi får biljetter, övertala mamma osv. Så jag ska inte ta ut något i förskott, för jag vet hur snabbt biljetterna kommer ta slut. Men vi håller tummarna..! Shit, tänk om detta verkligen händer. Tänk om jag får se One Direction uppträda live med min bästis. Det hade varit heeeeeelt sinnes sjuuuukt! Men som sagt, att få biljetter kommer att bli svårt. Mer upptadering om detta kommer när vi vet mer. Kraaam.
 
Dom är ju så sjukt snygga att det finns inte. Titta på dom! Gaaahh, smälter innombords... 

They make me smile

Struntade i att sova, snackar med Karin och Amanda istället - sköna tjejer dom två asså! Hahah, såååå retarded för den delen också, men gillar dom ändå...! HAHAHAHAHAHAHA. Nää, men ska snart släcka och få lite sömn så jag förhoppningsvis mår bättre imorgon. Godnatt people.

Småsjuk

Stannade hemma ikväll för har känt mig lite hängig under hela dagen sedan jag hem ifrån Linnéa.. Känns som om jag börjar bli sjuk, därför stannar jag hemma ikväll istället. Är inne på min tredje kopp thé ikväll, har dock inte ätit mer än frukost och gårdagens godis idag... Men är inte alls hungrig. Yeah yeaah, enough with my whining... Ska krypa ner i sängen med dubbla täcken (svinkallt) och sätte på en film att somna till. Hörs imorgon istället! 
 
Sorry för mycket textinlägg, bilder kommer när jag har laddat över allt från kameran till datorn!
Take care y'all.

Gärna för mig

Min Polyvore

THE CARRIE DIARIES

Läser lite ur min bok. Vi har en uppgift i enkelskan i skolan att man ska läsa en bok på engelska - så jag valde "THE CARRIE DIARIES". Det är en bok om Carrie Bradshaw (Sex and the City) när hon var yngre och gick sista året på high school. Carrie har inte alltid varit en fashionista, och i boken tampas hon med killar och vänner. Har bara kommit en liten bit in på den och - so far so good! Tips till er alla som suktar efter en engelsk och tjejig bok och framför allt till er "Sex and the City"-fans!!  Finns såklart på svensk upplaga också!! Runt hundralappen på Bokia.

Muppig bild, men det är så underbaaaaart att vara helt osminkad. Kan vara det skönaste som finns!! See yaaa

 


THIS IS SOME CRAZY SHIT

Jag vet en sak som ni inte vet. Dock vet jag inte om det kommer att bli möjligt... Men jag hoppas verkligen. Jag sitter här och är seriöst asglad. Jag håller tummarna för att det ska funka.  Återkommer med vad detta inlägg handlar om någon gång nästa vecka. För jag vet trots allt inte hur det kommer bli. Nu ska jag ta en dusch, läsa lite i min nya bok och sedan träffa Linnea igen. Ciao sålänge!

Lite spontant sådär

Sov hos Linnea inatt lite spontant sådär. Very cooozy! Vi såg på en fin film som hette Charlie St. Cloud. En ganska tung film, med mycket gråt men väldigt fin och bra!! Rekomenderas!! Nu ska vi käka frulle och sedan får vi se vart dagen leder oss.

Love


Canon EOS 600D

(Hinner med detta inlägg också innan jag återgår till pluggandet)
 
Har fått några frågor för ett tag sedan vilken kamera jag använder. Och det är precis som rubriken lyder en - Canon EOS 600DDet är den jag använder mestadels till bilderna här i bloggen, annars min iphone 4. Men i alla fall, min kamera är den som har utvikbar skärm och den har många olika finesser. Kan göra ett lite specifierat inlägg om kameran en annan gång! I vilket fall älskar jag den, och jag köpte den i början av Augusti, alltså är den rätt ny! TTYL
 
My love.

Effektiv

Känner mig väldigt flitig idag. Imorse var jag och räknade matte på mattstugan även ifall det är vår lediga dag, sedan åkte jag och träna ett hårt pass - styrka och kondition och nu sitter jag och pluggar historia som vi har prov på imorn dock med 10 minuters paus nu, så passade liksom på att göra ett inlägg. Så hela dagen har liksom "flytit på" eller vad man ska säga! Har för en gångs skull proriterat rätt. SCORE!! Hörs kanske ikväll, byeeee.
 
Idag har det varit riktigt fint här i Göteborg. Soligt och kyligt - alltså riktigt höstigt och fint! Mer sådanna dagar tack!!

Sleepy

Ska faktiskt ta och gå och lägga mig nu. Skönt att somna i tid så man känner sig utvilad. Imorgon så är jag ju egentligen ledig (torsdagar är schemafri för oss ettor), men ska till mattestugan och sedan träna. Tänkte bara säga att det blir alltså inte mer blogging idag, och imorgon blir det nog inte så många inlägg pga att jag är hemma sent. Kanske hinner slänga in ett morgon- och ett kvällsinlägg. Kram och godnatt!
 
Bara för att jag älskar min stora näsa... Haha, nää fy. Den är snarlik en stor potatis. Men whatevaaa - här photoshopas det inte! Såg förresten nu att mina pupiller är äckligt stora. Trötthet? JA. Natti.

by Malene Birger

Allt är från Malene Birger. Skulle defenitivt inte ha något emot att ha detta hängandes i min garderob!
För att komma till min Polyvore - klicka HÄR.
 
 
 

Lovely Autumn

Drog mig ut i höstkylan och fotade lite. Så himla fint väder har det varit idag, dock svinkallt! Men det är det som är det mysiga med hösten, att vara ute i kylan och sedan gå in i värmen, kura ihop sig i soffan och dricka en kopp thé. Ååååhhh hösmyyyys på hög nivå! Min bror hängde med ut, så fotade honom lite också. Bjuder på ett par bilder som till största del består av löv i höstens färger och former och en bild på min kära bror. Enjoy!
 
 I love you broothaaa. My twin.

Det vanliga

Efter skolan hängde jag med Karin och åt på ett thaiställe i stan, sååå himla gott. Där blev vi sittandes i timmar och snackade om allt möjligt. Är supermätt nu, för min kära, fina, snälla, söta, rara bror (nöjd nu?) har gjort fruktsallad till familjen, så tack tack tack! Nu ska jag sätta igång med plugget, hörs senare. 
 
PS. Förlåt för tråkiga textinlgg det senaste, har inte varit ute och fotat, och har faktiskt inte tid för så mycket blogging nu när skolan har satt igång på riktigt. Men jag lovar att bätte upptadering kommer när jag har mer bilder och visa eller när jag faktisk har något att säga. För just nu ser bloggen ut så att jag skriver att jag är hemma från skolan, ska äta och ska plugga liksom. Men roligare inlägg kommer som sagt inom kort! 
 
Peace out
 
 

Fuck You Bitch

 
 
 


Sometimes I just want to slap you, in the face, with a chair. FU
 
 

Tired as hell

Kom precis hem från skolan. Slutade 16.45 idag, fun! Näääää inte alls... I alla fall så är jag så sjukt jävla trött. School's killing me... Ska ta tag i plugget snart och sedan städa mitt rum. Ännu roligare liksom! Har inget vettigt att säga så vi hörs när jag åtminstonde har något att komma med, hehe. Kraaam sålänge!

Movietime!

Ska sätta på en film att somna till. Lutar mot filmen Sydney White eller A walk to remember. Så vi hörs helt enkelt imorgon. Börjar 10.45 och slutar 16.45 så blir väl antagligen något mobilinlägg under dagen. Sweet dreams.
 
 
 
 

Världens bästa vänner

Vaknade run ett idag, skönt att ha sovit ut! Igår var jag som sagt hos Enya eftersom hon fyllde år i fredags! Alltså maten var typ den bästa jag har ätit på länge! Tilld efterätt blev det frukt med vit choklad - det bästa som finns typ!? YUM. Alla låg därför i matkoma efteråt, haha standard! Alltså, Enya, Sofia och Linnéa - jag älskar er något galet mycket! Ni är bäääääst. Ååååhh, kärlek till er godingar♥
 
hahahah, kan inte sluta skratta åt denna bilden - Enya i bakgrunden, hahahahah döööör
 
 
 

Morning!

Hej och godmorgon finisar! Allt bra? Själv så vaknade jag med världens bästa humör, vilket aldrig händer typ. Så det är gaaattt. Ska snart käka lite frulle, sedan duscha och fixa mig. Och ikväll ska jag till Enya och fira henne, eftersom hon fyllde år igår!.Så det blir mysigt! Vi hörs mer under dagen, love.

6 AUTUMN WANTIEES

1. iphone 5 - Dock i vit.
2. Mysig halsduk att vira in sig i.
3. Liknande bälte i läder med nitar.
4. UGG's i den fina bruna färgen.
5. American Vintage tröja.
6. Smashbox photo finish primer.
Min Polyvore!

Jag saknar sommaren och er två

Ma babes - Seraphine och Elin! Och sedan jag ute på högre kanten. Ni är bääääst.

Lite nytt

Hej! Igår lev det ingen blogging, men så är det ibland. Tänkte bara visa lite saker som jag köpte igår när jag var i stan. Visar inga kläder idag, utan bara skönhetsprodukter. Allting är ifrån Åhlens förutom torrschampot Batiste som är ifrån Rusta! 
 
 
Första bilden:
Clinique 3-step skin care system. 475;-
2 st Torrschampon från Batiste. En i lukten tropical (cocos&vanilj) och en i blush (blommigt&fräscht). 39.50/st;-
Garnier Pure 24h moistrurising treatment. 49.50;-
 
Andra bilden:
Nivea Refining Clear-Up Strips. 49.90;-
Depend Ögonbrynspenna i färgen Brun. 39.50;-
eos Läppbalsam i lukten appleheart (såååå bra och luktar gudomligt!). 89;-
Carmex läppbalsam. 39;-

GRATTIS ENYA

Grattis goding! Hoppas du får en underbar dag med tårta och presenter! Vi ses imorgon, och då ska du firas ännu mer. Kram på dig fina duuu.
 

Utförsäljning

Efter skolan åkte jag snabbt på ett läkarbesök, sedan fick jag och mamma för oss att åka på kläd utförsäljning - så det gjorde vi. Dom hade utförsäljning på märket Joules. Hur fina kläder som helst! Fick med mig ett par tunikor, en cape och en mysig kofta! Väldigt nöjd med dessa köp då alla kläder endast kostade 300;-/styck. Say whaaaat liksom! Hörs sen, kram!

Lättad

Nu har jag avklarat en redovisning inom religion och ett samhällsprov. Åååh lättad! Samhällsprovet kunde ha gått bättre, men redovisningen gick aaaoousbraaaa! Han sa att jag och Karin ev. Kommer få A. Är världens lyckligasteeeeee. Byeeeee bjudeeer på en muppig och gammal bild bild, wehehe


Kan se denna om och om igen - Åååhhhh

Behati från Victoria's Secret och Jamie. Detta är ett favvoklipp.

10 Sanningar om mig

1. Jag älskar att resa. Älskar att upptäcka nya saker, det är därför jag och min familj alltid åker till olika ställen!
 
2. Jag är egentligen väldigt blyg.
 
3. Jag älskar min familj och mina vänner något otroligt! Utan dom är jag noll-ingenting.
 
4. Jag älskar smink. Kan lägga mer pengar på det än kläder. Dock sminkar jag mig sällan mycket till skolan.
 
5. Jag är väldigt känslosam. Kan sitta och gråta för ingenting i princip.
 
6. Jag önskar ofta att jag var någon annan än mig själv.
 
7. Jag älskar mat. Laga och äta den.
 
8. Jag älskar att fota.
 
9. Jag prioriterar dåligt. Borde tex prioritera skolan waaaay better!
 
10. Jag är oftast väldigt glad.
 
 
 
Well, now you know a bit more about me! Hehe. See ya. F
 

DÖDA MIG NU TACK

Har så fruktansvärt mycket med skolan att ta tag i, men jga orkar inte. Jag har inte orkat på hela dagen fast än att jag har varit hemma. Boken ligger på bordet - oöppnad. Jag vet vad jag måste göra, men jag gör bara inte det. Varför? Jag inbillar mig att jag hinner göra det imorgon, vilket jag inte gör. School's killing me... Whaaa, ska duscha och sedan försöka läsa lite samhällskunskap åtminsdonde. Sedan blir det att nana. Hej så länge, hörs imorgon istället!

Nothing lasts forever

Inget varar förevigt - ta vara på tiden och på livet

SUMMER, I REALLY MISS YOU


No school today!

Alla elever på Ingrid Segerstedt trampar runt i skog och lera förutom Felicia, för hon skolkar.
Hehe visst är jag listig? Näää, men faktum är att det är sant. Jag skolkar. Aja Baja! Men att vara ute och vandra i detta väder kände jag verkligen inte för direkt.. Så nu ska jag sätta igång med pluggandet för att åtminstonde få ut något av denna dag! Hörs!

YES PLEASE

Att ha detta hängandes i garderoben hade inte varit helt fel! Så mysigt att kunna ta på varma skor som UGGs nu när vi går mot kallare tider. Kolla in min Polyvore HÄR

RSS 2.0