Today I feel like this


Livet är inte perfekt

Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Allt kommer på en och samma gång, och jag vet inte hur allt ska fixa sig denna gången. Helt ärligt så orkar jag inte mer. Jag vill bara ställa mig i ett hörn och skrika och gråta. Uufff. Ingen är perfekt, vilket livet inte heller är... 

LIGHTS


Skrev ju tidigare igår att jag hade smygstartat med julpyntandet, så då passade jag även på att vira en ljusslinga runt min klädhängare. Skulle egentligen varit en vit ljusslinga, men det var denna jag hade hemma så det fick bli den! Nu känns mitt rum super-cozyyy. Hihi, natti.

Given kvällsmat

Drog två goa kvällsmackor med en skål blåbärsyoghurt och kaffe. Kan vara det godaste. Smaskens!

Last episodes of Portkod 1321

Har precis kollat på de två sista avsnitten av Portkod 1321. Åh, jag vill inte att den ska sluta!! En utav de bättre serierna enligt mig. En aning awkward och töntig vid en del tillfällen, men skitsamma - I love it! Jag hoppas verkligen på en andra säsong, men det visste proktionen ännu inte om det skulle bli. Nu ska jag ta tag i lite plugg, ta en kvällsmacka och snackisa med nea på skype. Mys-tisdag! Byeeee.
 

Tjuvstartar

Hello people! Idag efter skolan så tjuvstartade jag och mamma med att börja julpynta lite här hemma. Det är ju trots allt första december på lördag och första advent på söndag! Men åååhh, jag vill ha jul nu. Allt julpynt, julbak, julfilmer och allt som har med julen att göra älskar jag, hihi! Sitter och lyssnar på lite julmusik och kommer i stämning. Haha! Kram på er fina ni.

ROM 2012 - DEL 2


Här är alltså del 2 från Rom som jag var i under slutet av oktober! Ledsen att det har kommit så sent, men har helt enkelt inte haft tiden till att lägg upp alla bilder. Nästa och sista delen kommer inom nästa vecka. Haha, jag såg nu att det blev en del matbilder, men Italien är ju trots allt Italien och deras mat är ju helt fantastisk!! Detta var dag 3 och vi åkte tunnelbana en hel del och kollade in ett "konst-torg" i Rom, åt god mat återigen och extreeeeemt god glass, kollade in Colosseum och Fontana di trevi by night och en hel del andra grejer hann vi också med att se. Kort summerande utav den dagen . fantastisk! Hörs snart, ciao.

Kladdkaka

Nu ska det bakas! För idag har jag min äta-vad-jag-vill-dag så varför inte baka kladdkaka när man ändå kan? Haha yum! Mina småkusiner från USA kommer snart, hihi ååh vad jag har saknat dem små trollen! Dock åker dem redan nästa vecka, så ska umgås med dem lite i helgen. Senare ikväll ska jag ev. träffa Melissa med några andra om jag hinner. Mysigt! 


Kass

Alltså jag vet att min upptadering den här månaden har varit urusel. Men ni anar inte hur mycket vi har i skolan. Jag har seriöst inget liv, för det känns som om det enda jag gör är att plugga... Jag lovar att när det lugnar ner sig lite, fram till jullovet så kommer jag ha mer tid för bloggen. Men fram tills dess blir det några få enstaka inlägg varje dag eller några gånger i veckan. Sedan ska jag också försöka fixa dom andra delarna av Rom som jag har lovat. Vi hörs när vi hörs helt enkelt, hehe! Kram.
 

Promenad med en jag saknar

Ska dra ut på en powerwalk med min finaste Elin som jag inte har träffat på ett tag. Åh vad jag har saknat henne, så det ska bli mysigt att få prata om allt som har änt det senaste. Men innan det så ska jag ta tag i lite plugg, äta mellis och ta en powernap, hehe! Vi hörs fina ni, kram! 
 
 

Pearl it up

Säg hej till mitt nya iphone skal som jag köpte i Rom när jag var där i oktober. Detta skalet köpte jag i en söt liten butik vid namn Brandy and Melville när vi strosade runt på Roms shoppinggator och det kostade runt hundralappen. Love it!

Instagram

Har börjat upptadera min instagram igen! Så kolla gärna in mina bilder! Jag heter swediishfiish. Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag haft minst sagt! Middag med vänner på fredagen, fika och prat med vänner på lördagen och ännu en fika idag med världens bästa Linnea. Alltså helt ärligt vet jag inte vad jag skulle gjort utan henne..! Kram på er, sov gott och dröm sött.


LÖRDAG 17 NOVEMBER

Igår var jag ute och åt med ett par fina vänner. Det var verkligen hur mysigt som helst! Och idag tog jag en lång sovmorgon fram tills tolv, så nu har jag precis fixat frulle bestående av ostmackor och varm choklad. Kände att jag var värd lite onyttigheter efter denna vecka... Haha! Vi hörs snart, kram på er.


Korta vänner


Novemberbarn

Denna månad är likadan som oktober för mig - jag känner många som fyller år nu i november också! Speciellt denna vecka..! Igår tisdag fyllde Saga en klasskompis till mig år, idag fyller Melissa år som också går i min klass, imorgon torsdag så fyller min bästis Hanna år och på fredag fyller gosis Karin från min klass (!!) också år. Grattis till er alla!! Så på fredag på dagen i skolan ska vi fira Karin med lite överraskningar och sedan på kvällen ska jag ut och äta med Melissa och några andra från klassen. Fun!! Imorgon är jag ledig, så ska träffa Mandiieee och smida lite födelsedagsplaner, hoho! Hörs kanske imorgon med något mobilinlägg. Nu väntar sängen på mig, kram och godnatt people!
 
När Amanda fyllde år så gjorde jag och Karin om hennes skåp till ett paket! Dock satte vi på ballonger på skåpet också, sedan fyllde vi hennes skåp med godis, presenter och annat skit. Tsss... Tror hon blev gla'!

Skitdag

Kan ni tjejer också önska någon gång ibland, typ under en vecka varje månad att ni var kille? Hehe, idag och resten av denna veckan kommer jag göra det... Jag orkar inte! Idag har jag haft ett ständigt magont, bultande huvudvärk och varit allmänt grinig. Åååhh jag orkar inte!! Fast något som får mig på mycket bättre humör är ett paket/brev mormor skickade till mig som har kommit idag. I brevet låg pengar och en chokladkaka!! Den kom ju hur lägligt som helst! Sötsugen och allt!! Så tack fina mormor, du är bäst. Nu ska jag ta tag i skolsaker, pussss.
 
Cam-bild tjohoooo

Pluggkväll

Jag dör helt seriöst i allt plugg som måste göras... Jag har skrivit historia, pluggat matte och ska försöka sätta igång med spanska som vi har prov på imorgon. Kommer faila totalt. Hade helt glömt bort att vi hade spanska tills imorgon, därför har jag inte pluggat ett enda skit. Så hur provet kommer gå kan man väl gissa med baken.. Måste lära mig att prioritera, anteckna och komma ihåg bättre. Annars sitter man där dagen innan och hetspluggar vilket oftast inte leder så långt. Ska fan ta tag i skolan ordentligt nu, ska för en gångs skull göra mitt bästa och verkligen känna att jag har kämpat och att jag har börjat i tid. Kommer tjäna både tid och mindre ångest på det. Så nu ska jag återgå till pluggandet, lär väl inte bli så mycket sömn... Byeeee
 
Något irriterat inlägg I know. Men vi alla har sådanna dagar någon gång ibland. Och denna måndag den tolvte november var det min tur. Irriterad och arg på allt och alla idag. UUhhhh.... 
 

My tumblr

Har ju som sagt en tumblr blogg som jag upptaderar ofta. Så kika in där vettja!!
http://www.ssweet-n-ssour.tumblr.com

Don't STOP until you get enough

Pic by me from Rome.

Världens bästa pappa

Idag är det fars dag för er som kanske har missat det! Så jag hoppas ni har kramat och pussat lite extra på eran pappa idag! Hihi. Själv får jag vänta tills pappa är hemma runt åtta, men då ska han allt få en bamsekram! Mamma har köpt prinsesstårta och lite småpresenter. Så ikväll blir det bara att mysa med familjen. Jag älskar dig pappa
 
Bild på både pappa och mamma - jag älskar er något otroligt. Ni är bäst.

ROM 2012 - DEL 1

Del 2 kommer inom nästa vecka, måste ta tag i skolsakerna som bara ligger och väntar på mig.. Uuhhh, det tar aldrig slut! Sedan så tänkte jag även skriva lite om vad vi gjorde, tipsa om saker ni borde göra när ni är i Rom samt visa de få saker jag har köpt i Rom. Haha pinsamt - jag köpt ingenting men jag ska visa iallafall! Kram.
 

IDAG

Hej, snabb update; Snart kommer Amanda och Karin hit för tacomys. Vi lär ligga i matkoma efteråt om jag känner oss rätt... Haha, men det hör till! Förresten, dagens datum - änna ballt! Byeeee

Jag längtar så jag får ont i magen...

...tills jag och mina tjejer drar till Stockholm för att se 1D live i maj 2013.
Shit, detta kommer verkligen hända. Åh, jag är så glad! Vet att jag redan har skrivit en del om detta men ni anar inte hur excited jag är!! Alltså detta är så sjukt att det finns inte..!! Bjuder på lite bilder från arkivet på mig och mina fina vänner som jag ska dit med - Linnéa, Enya och Sofia! Weeeyyy, 183 dagar kvar bara, taggar sönder jaaaooo. Okej, vi vet redan sedan innan att jag aldrig lyckas bli bra på bild, skratta så mycket ni vill för det ska jag göra, hoho!
 
Btw. Sorry för usel upptadering. Det är så sjukt mycket med skolan och så kommer det fortsätta vara ett tag framöver, så bloggen kommer komma i andra hand och upptaderingen blir därför en aning låg. Men när det värsta av skolgrejerna är över ska jag dela med mig av lite skönhetstips, Rom bilder (efter jag vet..) och massa annat skoj. Så stay tuned så hörs vi när vi hörs helt enkelt, take care!
 
 

SOMMERSBY

 

187 Dagar

Precis som rubriken lyder så är det alltså 187 dagar kvar tills me and my friends ska få se 1D uppträda. Sjukt ändå att vi fick biljetter! Har inte kunnat smälta det än för det känns så overkligt! Ååhh! Nu så sitter jag i bilen med min fina mami påväg till Borås för en inrednings utförsäljning. Vi får se om jag får med mig något hem till rummet, för i sådanna fall slänger jag upp lite bilder på bloggen! Hörs ikväll! Kram.


JAG SVIMMAR

VI FICK BILJETTER!!!!! HALLÅÅÅÅÅ, VI FICK BILJETTER - LINNEA FIXADE DOM! ÅÅÅH HON ÄR BÄST. JAG SVIMMAR SNART SÅ GLAD JAG ÄR!! NI ANAR INTE! JAG SATT SEDAN HALV SJU OCH BILJETTERNA SLÄPPTES KLOCKAN NIO, MEN JAG FICK ÄNDÅ INGA. MEN ÄNGELN LINNEA FICK, ÅH ÅH ÅH!! JAG, LINNEA, ENYA, SOFIA I STOCKOLM I MAJ FÖR ATT KOLLA PÅ VÄRLDENS BÄSTA MUSIKGRUPP. HÄNDER DETTA?? HELT SJUKT!!!! JAG GRÅTER HELT SERIÖST!! ÅÅÅH VI HÖRS SNART NÄR JAG HAR LUGNAT NER MIG. ÅÅH JAG ÄLSKAR ALLT OCH ALLA IDAG!! PUSSS PUSS KRAM KRAM MASSA KÄRLEK.
 
 

ONE DIRECTION

Ni som har läst i min blogg tidigare ang One Direction så vet nu ju att jag var ute efter biljetter till X Factor Sverige imorgon (idag) då dom ska uppträda, men jag och Linnéa fick inga biljetter. Men vi ska sitta bänkade framför tvn imorgon för att kolla på dem. Hehe. Men i alla fall så har ni säkert hört att dom ska turnera i Europa under nästa år, och då kommer dom komma till Sverige (!!!!) och uppträda - Friends Arena Stockholm, och imorgon (idag) släpps biljetterna. Jag, Sofia, Linnéa och Enya vill så gärna gå, så vi ska försöka få tag i biljetter imorgon bitti. Det kommer bli skitsvårt, så jag har inga förväntningar alls - bättre det än att man blir besviken efteråt, men jag hoppas verkligen! Fingers crossed för att vi får biljetter. Ååååhhh. För är det något jag verkligen vill så är det att se dom uppträda live. Hade varit det bästa som finns typ. Det är så stört hur bra dom är - särskilt deras senaste singel - Little Things. Herregud, smälter varje gång jag hör den!! Sedan så kommer deras nya album ut nu i november vilket jag verkligen ser fram emot! GOSH, ett helt inlägg om 1D - händer detta? För några månader sedan var jag typ anti allt som hade med dom att göra. Men nu!? Ja vettefan.. Men en sak jag vet är att det är dags att sova så att jag orkar upp till biljettbeställningen. Waaaaa, crazy inlägg detta asså! GODNATT.
 


Första November - Baktorsdag

Hej! Allt bra med er? Idag vaknade jag upp med mindre halsont och snuva - skööönt! Men denna dagen blir också att vila upp mig för att bli helt frisk! Så denna förmiddag har jag ägnat mig åt att baka kladdiga chokladmuffins. Dom är så jobbigt goda att det slutar med för många muffins i magen och magont. Haha! Och nu sitter jag och ser på tisdagens avsnitt av Portkod 1321, min nya favvoserie typ! Ska fröska fixa inlägg från Rom snart, orkar inte just nu, men det lär komma under helgen! Vi hörs snart, kram på er!
 

RSS 2.0