NIGHTY

Nu ska jag lägga mig i min säng som är renbäddad. Åååhh, älskar när det är renbäddat med nya fräscha lakan, man sover så himla gott då! Hoppas ni uppskattade mina septemberfavorier som jag har lagt upp och skrivit om idag. Det har ju varit efterfrågat i min förra blogg! Äsch, ska sluta babbla och istället läsa och sedan nana. Natti!
 

Skönhetsfavoriter September - Smink

Del 3 - det vill säga sista delen av mina skönhetsfavoriter under september månad. Detta är smink delen där jag visar mina 5 absoluta favoriter jag har haft denna månad! Jag använder sällan mycket smink - när jag ska till skolan blir det snabbt att jag sveper på i.d bare minerals foundation, fyller i ögonbrynen och på med mascara. And that's it! Brukar sminka mig mer vid speciella tillfällen istället! 
 
 
MAYBELINE NEW YORK - DREAM FRESH 8-in-1 BB Cream: Detta är en BB cream (färgad dagkräm) som jämnar ut din hudton från blemmor, rådnader och andra skavanker samtidigt som den återfuktar. Denna är olj-fri och har SPF 30. Denna krämen både ljusar upp och förbättar din hud. Men kom ihåg att det inte är en foundation, alltså den täcker inte så mycket som en foundation utan jämnar ut ojämnheter! 99;-.
 
MARY KAY - Foundation Primer: Denna primern är oljfri och väldigt dryg, så man behöver inte alls mycket. Den känns inte "kladdig" på huden, utan den smälter bra in. Huden håller sig matt utan att man ser torr ut. Köpte denna när jag var bortbjuden på "MaryKay-kväll". Priset låg på ca 250;-.
 
M.A.C - PRO LONGWEAR CONCEALER: Detta är verkligen en mirakelconcealer! Den döljer mörka ringar hur bra som helst, även rodnader! Den har en pump - vilket är både smart och hygieniskt. Dock måste man vara försiktig när man trycker på pumpen, risken är att man får mycket mer än vad man behöver. När jag använder denna under mina ögon så applicerar jag den med en fluffig borste vilket ger ett fantastiskt resultat. Köpt på Åhlens vid M.A.C. Pris 185;-.
 
MAKE UP STORE - TRI BROW COLOUR: Detta är en ögonbrynstrio från MUS - alltså 3 olika ögonbrynsskuggor. En ljus akig färg, en mörkare askig och en åt det svarta hållet. Jag använder mig utav dom två askiga färgerna. Dessa skuggor passar bra till dem som har lite mer "kall" färg på brynen. Vet att det finns en med varmare toner med två skuggor som heter DUO BROW. Använd en snedskuren pensel för att applicera. Denna kostar 185;- och köptes på MAKE UP STORES egna butik i Göteborg.
 
H&M - MATTE TOP COAT: Ett toplack som gör ditt nagelack under helt matt.  Så först målar du alltså dina naglar med valfri färg. Låt torka. Sedan målar du på detta toplack. Låt torka. Och vips så har du matta naglar! Asballt om ni frågar mig. Detta från H&M fungerar minst lika bra som dem från dyrare märken. 39.50;-. 

Skönhetsfavoriter September - Hår

Detta är del 2 bland mina skönhetsfavoriter under september månad. Men nu till hår. Jag har bara två produkter att visa - från samma märke. Men det är dessa två mirakelprodukter jag har använt väldigt mycket den senaste månaden!
 
Dessa två produkter har jag alltså använt väldigt mycket det senaste och jag fullkomligt älska dom! Efter sommaren så behöver håret extra mycket kärlek, då man har varit mycket ute i solen, badat i saltvatten och inte tagit hand om håret. Och dessa produkter reparerar, mjukgör, återfuktar och ger ett fint lyster till ditt hår.
 
MOROCCAN OIL - Återuppbyggande hårmask REPAIR: Produkten till vänster i bild. Detta är alltså en reparerande och återuppbyggande hårmask. Den innehåller arganolja och vegetabiliskt protein. Den tränger in på djupet i håret och återuppbygger hårets styrka och spänstighet. Denna återfuktar även håret och ger håret en fin glans. Håret blir lättkammat, och man känner redan efter första gången att masken verkligen gör skillnad. Luktar gott gör den också! Köpte denna hos frisören för 359;-.
 
MOROCCAN OIL TREATMENT: Denna oljan är den produkten som verkligen gör mirakel! Innehåller också arganolja. Tar bort frissighet, ger glans, återfuktar och luktar även den - gudomligt! Man kan ta den i blött eller tort hår. Den är väldigt dryg, och man behöver inte mer än ett lätt pumptryck. Beror självklart på om du har väldigt tjockt hår. Jag har normalt svenskt hår. Inte jättetjockt, inte jättetunt. Priset låg på 339;-.

Skolsaker

Godmorgon! Har i och för sig varit upp ett bra tag.. Har fixat med skönhetsfavoriterna. Del 1 har redan kommit upp - inlägget under! Idag blir det en riktig pluggdag för min del. I veckan har jag en redovisning, ett prov och sedan har jag en text i engelska som jag glömde lämna in förra veckan för jag var inte klar... Så får allt ta och sätta igång nu! Men vi hörs senare idag. Love

Skönhetsfavoriter September - Hud

Detta är del 1 i mina skönhetsfavoriter september månad. Jag börjar med hudvårdsprodukter.
 
(Vart inte så många produkter av varje, tog dem som verkligen var månadens favoriter. En fuktkräm och två ansiktsmasker.)
 
Elizabeth Arden - Visible Differens Refining Moisture Cream Complex: Den ser ni från vänster i bild. Detta är en fuktkräm som återfuktar ditt ansikte. Jag har normal hy (varken fet eller torr - beror på), så denna krämen passar min hy väldigt bra. Men för er som har väldigt torr eller fet/oljig hy så kanske ni bör leta efter en annan fuktkräm. Elizabeth Arden har många krämer för olika användningområden, både för torr och för fet. Det är en krämig formula, men som lätt smörjs på ansiktet. Jag använder denna varje morgon. Finns att köpa på affärer så som KICKS, Åhlens och Grand Parfymeri. Priset ligger på runt 500-lappen!
 
FORMULA 10.0.6' - PORES BE PURE SKIN-CLARIFYING MUD MASK: Detta är en ler-ansiktsmask med jordgubb och yarrow som verkligen rengör ansiktet på djupet. Tilltäppta porer och andra orenheter rengörs. Ansiktet känns verkligen rent efter denna. Kom ihåg att bara ta ett tunt lager med denna mask och vänta med att skölja av den tills den har stelnat (10-15 min). Köpt på Åhlens för ca 100 kr.
 
DECLÉOR PARIS - HARMONIE CALM gel-cream mask: Detta är en lugnande ansiktsmask och passar väldigt bra till er med väldigt känslig hy. Den irriterar inte huden på något sätt. Denna masken sköljer man inte av, utan låter den verka i ansiket i 5-10 minuter och sedan smörjer och masserar du lätt in den med fingertopparna i huden tills den är helt insmörjd. Maksen efterlämnar en mjuk och len känsla. Köpt på Grand Parfymeri, pris vet jag inte, då detta inte är full-size tuben! Fick med denna som gåva.
 
Detta var då mina septemberfavoriter inom hudvård. Varför det blev två ansiktsmasker var för att jag brukar variera mellan dessa två, beroende på hur min hy mår.

Curly Hair

Hej! Jag hinner inte med skönhetsfavoriterna för september månad idag. Var i stan fram till sex, sedan övningskörde jag med pappa - vilket förövrigt sög. Alltså det där med koppling, växel och allt som man måste hålla reda på är inte lätt... Kärlek till automat!
 
På tal om ingenting, så  lockade jag mitt hår idag! Bilderna gör sig inte rättvisa med hur lockarna egentligen ser ut. 
 

Morsning Korsning

Hej gobitar!
Vaknade för ett tag sedan och är så seg i hela kroppen. Känner att träningsverken börjar smyga sig fram från torsdags-träningen. Idag ska jag till stan med Linnéa och fixa lite saker, bl.a presenter till alla oktoberbarn jag känner! Hehe. Sedan får vi se hur resten utav dagen blir. Känner inte för något egentligen, men ikväll blir väl att sätta sig på ett mysigt café och dricka kaffe. Åååh, en fördel med hösten! 
 
Nu blir det frulle - bakat stora scones. Lördagsfavorit! Scones, tända ljus och blommor. Cozzyyyy.
 
Okej, sconesen såg inte så aptitliga ut... Fast dom var asgoda. YUM!

Godnatt

Okej, fail på det där "hej då:et".. Godnatt i alla fall. Dröm sött.

Put on your sweatpants - time for relaxing

I dessa kläder skulle jag gärna mysa ner mig i en kväll som denna. Klicka HÄR för att komma till min polyvore sida. Ha en fortsatt bra kväll - because I will.

PIZZA

Given pizza på en fredag med girlsen! Vi ska ha movienight med massa gott snacks - morötter, gurka, chips, dipp och naturgodis. Weeey, mår sååå mycket bättre nu. Nu ska vi sätta på en riktigt tjejig, romantisk film att sitta och böla till. Hehe, see you tomorrow!
 
Vi körde på en fet kebab - sååå värt! Ska ut och springa imorn ändå, i hopp om att jag ska bränna bort onyttigheterna från ikväll. Tvek på den.

FÖRRA SOMMAREN...

Var jag i Lysekil hos min fina vän Elin några dagar. Allt var så bra! Vi åt gott, pratade långt in på nätterna, skrattade och hade det allmänt bra. Men det bästa av allt var att vi var på Håkan Hellström. Shit, oförglömligt!
 
Ahmen du är så snygg vaaaa. Missu.
(Elin tog alla bilder på Håkan)
Friends are like stars, you may not always see them, but you know that they always are there - no matter what.

It's friday bitches!

Har varit väldigt nere hela dagen pga det som hänt. Som tur är var det inte lika allvarligt som jag hade föreställt mig, men det är så tråkigt när sådant här händer... Ska försöka vara lite glad då det faktiskt är fredag! Ska umgås med vänner ikväll vilket kommer få mig på mycket bättre humör. Det kan behövas efter en jobbig skolvecka! 
 
I helgen ska jag lägga ut skönhetsfavoriter för september månad. - Blir nog för hår, hud och smink. Jag kommer därför dela upp det i tre olika delar. Sounds good? Yees, då kör vi på det! Antingen lördag eller söndag. 
  
Min lunch idag - Kyckling, pesto, isbergssallad, majs, rivna morötter och ceasardressing i bröd.  Mumma! 

Fjällbacka

Favoritstället på hela jorden - Fjällbacka, mitt landställe.
(Bild tagen för två år sedan med min gamla kompaktkamera)
 
Tidsinställt

Hard time for you, hard time for me

Hände en sak igår kväll med min mormor. Orkar inte dra upp hela storyn nu, men ska åka till sjukhuset och träffa henne senare idag. Kommer därför bara vara i skolan första lektionen. Får se hur bloggningen blir senare idag. Vi hörs när vi hörs helt enkelt!

Fräschar till mig lite bara

Tog mig ur soffan, tog ett långt och varmt bad. Välbehövligt! Nu har jag dock kommit upp ur det varma vattnet likt ett russin och sitter med en ansiktsmask i fejjan - gött mos! Näe, men huden mår väldigt bra utav detta om man gör det någon/några gånger i veckan. Nu ska jag bara vänta i 15 minuter och sedan skölja av. Blir att nana tidigt ikväll, så säger godnatt nu istället!
 
Fin och så. Bra bildkvalitet också - ahmenvisst sörru! Natti

För några veckor sedan..

Var i början av september ute med mina fina vänner och åt på Vino Pasta här i Göteborg. Maten var helt fantastisk, miljön hur mysig som helst och personalen var väldigt vänliga (Hehe - reklaaam till er!).  Sedan gick vi hem till mig och hade filmmys. Det var reunion med alla fyra efter sommaren, det var en så bra kväll! Så tack tjejer för en cozy kväll.
Fina Sofia och Enya! (Bilden på mig och Linnéa blev inge bra på mig, hehe - ovanligt liksom)
 
God mat och gott sällskap

CHECK IT OUT

Kika in på min tumblr! Upptaderas varje dag.
http://ssweet-n-ssour.tumblr.com

WORKOUT

Åh herregud... Vilket träningspass!!! Benen värker, magen värker, armarna värker och jag känner mig som spagetti hela jag - men det är så det ska kännas efter ett hårt träningspass (styrka & kondition). Ska bara dö lite och äta kiwi. TTYL 
 
 

Just like oreos


picasion gif makerKan vara det godaste...

 
Tidsinställt
 
 
 

KICKING ASS

Ska åka och träna nu - bränna lite fett, svettas lite och sedan ligga död hemma i soffan. Äsch, vi hörs sen istället.  
Glad tjej! Får se hur jag känner mig efter träningen - troligen slutkörd, hehe.
 
 
 

Awake

Steg upp ur sängen för ett tag sedan och känner mig utvilad. Så skönt! Ska snart käka lite frulle och senare idag ska jag träna, men innan det måste jag ta tag i plugget.
 
Hade tänkt att lägga ut ett inlägg med mina skönhetsfavoriter idag. Vad tycker ni? För i sådanna fall lägger jag upp mina favoriter jag har haft under september månad och det blir kanske uppdelat i olika delar. Vi hörs mer om det senare, för nu har jag dukat upp dunderfrukost till mig själv. KRAM!
 
 

 

MAGAZINES

Hemma från en kylig höstpromenad och just nu ligger jag nerbäddad i soffan med en varm kopp thé och läser lite ur den senaste månadens tidningar. Känner på mig att jag kommer somna tidigt ikväll - vilket lär behövas! Vi hörs imorgon istället, nu ska jag bara mysa med familjen och fortsätta kika lite i tidningarna. Ha en fortsatt fin kväll!

Q/A ABOUT MY SCHOOL

 
 
Har fått dessa två frågor ang min skola, så tänkte svara på dem lite snabbt.
 
Jag går på Ingrid Segerstedts gymnasium mitt i centrala Göteborg. Skolan ligger på Södra vägen, på andra sidan Avenyn. Vilket är helt awesome! I alla fall, Ingrid Segerstedt är en liten friskola med endast ca 290 elever. Skolan har bara samhälls linjen, fast med två olika inriktningar som man börjar med i tvåan. Så i ettan läser man bara samhäll/samhäll vilket är grundläggande för den inriktning du väljer sedan.
 
De två inriktningar man kan välja mellan är Europa Världen - En inriktning som "är till för att utveckla och fördjupa dina kunskaper om vad som sker i Europa och övriga världen." Lite mer politik och saker så som FN osv. I slutet av trean får alla från denna inriktningen åka på en resa som har anknytning till inriktningen.
Sedan så har dom också inriktningen Journalistik och Samhälle - "Där man får sepcialisera sig på medieämnen och så får man arbeta i en redaktionsmiljö" (skriva skoltidningar, artiklar, radioprogram osv.). Och det är denna inriktning som lockade mig till skolan. Verkar vara hur kul som helst. Och något av det roligaste lär väl bli att åka till London i trean för att besöka BBC, ev. MTV (olika redaktioner) osv.
 
Jag är så taggad inför allt. Skolan är så mysig och gemytlig, valde den främst för att den hade Journalistik linjen (!!), men också för att den inte var så stor, utan mer personlig. So far so good! Det negativa - finns knappast något. Trapporna är det ända man hör någon klaga på. Haha, och jag kan hålla med, men det är daglig motion. Sedan ett annat minus kan vara att bamban/matsalen ligger en bit bort, tio minuters promenad. Vilket inte är det roligaste en kall dag, men det är bara att bita ihop. Värre saker är man ju med om liksom!
 
Något som underlättar skolgången är att varje årsgrupp har en schemafridag/ledig dag under veckan. Ettorna har på torsdagar, tvåor på onsdagar och treor på tisdagar. Superskönt. Dock kan lärare lägga in föreläsningar, prov osv på den dagen. Men man är oftast ledig. På den schemafria dagen har man tillgång till mattestuga och engelskastuga ifall man behöver extrahjälp exempelvis eller bara om man ligger efter så kan man gå dit. (Vet dock inte hur det är i tvåan och trean!!) Lärarna är skitbra, lite yngre, men mycket mer förstående! Dock började jag förra månden, men detta är mina intryck än så länge! Har ni mer frågor får ni bara kommentera.
 
 
Blir förresten skitglad när jag ser att jag har fått kommentarer, älskar det verkligen! Så tack!! Måste gå nu, men vi hörs ikväll finisar!
 
Tidsinställt
 
 

9L

Kan ibland sakna detta. Högstadiet och min förra klass, 9L. Så jävla speciella, men herregud va sköna! Jag saknar allt egentligen som hade med högstadiet att göra. Våra klassföreståndare var seriöst dom bästa lärarna genom tiderna. Det är inte förrän nu man uppskattar allt som har hänt under högstadietiden. Och 9L var en sak som gjorde de tre åren så himla bra. 
 
(Första bilden är vårt spexfoto - väldigt speciellt och väldigt unikt - precis som vi är.)
 

Onsdag

Hemma sedan ett tag tillbaka. Är så förbannat trött, men som tur är så är jag ledig imorgon. Alla ettor är lediga på torsdagar, vilket är så himla skönt! Skulle behöva gå till mattestugan imorgon, men jag orkar bara inte. Men något som står på schemat imorgon är i alla fall att jag ska träna. Blir nog styrka och kondition som verkligen kan behövas... 
 
Onsdagsgott! Detta behövs en dag som denna. Hallon- och vitchokladcheesecake. Typ det bästa jag vet!!
 
Nu ska jag sätta igång med plugget, sedan blir det att gå ut på en promenad med min kära vän. Hörs snart, kram.

♥ Bestfriend ♥

Jag och bästis på balen i juni. Du är världsbäst goding!
(Så sjukt att vi har kännt varandra 10 år - sinnes!)

Tomat- och fetaostsallad

Har fått någon kommentar om att ni gillade mitt "matinlägg" och att jag skulle göra flera sådanna - så varför inte? Men denna gången till en sallad. Detta är en utav mina absoluta favoriter bland sallader, funkar vid sidan om en huvudrätt (passar jättebra till laxrätter!!) eller som en lätt lunch/middag. Det är en tomat- och fetaostsallad med babyspenat, rödlök, olivolja och balsamico (Balsamicon ger en god sötma som passar utmärkt till tomat). Jag föredrar även att salta och peppra för att få lite mer krydda och smak. 
 
     Du behöver:

* Babyspenat
* Cocktail/kvisttomater (klyftor/skivor)
* Skivad rödlök
* Fetaost (Även gott med mozarella ost istället)
* Ringla över lite olivolja och balsamico
* Salta och peppra
 
Ready to eat - YUM!
 
 
 

Fuck skolfoto

Seriöööööst, skolfoto om en timme och jag har ångest... Jag vill inte! Skjut mig eller något. Har på mig en tjock halsduk för det är så jävla kallt i skolan. Liksom varför sätter dom inte på elementen. Åh är så irriterad. Ännu mer irriterad är jag på att jag ska på läkarbesök idag, för sköterskan glömde av min tid igår... 

Nämen titta! Jag fick allt till ett leende trots allt elände. Haha!


ROM

Det är 29 dagar kvar tills jag åker till Rom. Heeeelt sjukt! Det blir en kortare resa (weekend) - onsdag 24 oktober till söndag 29 oktober. Shiieet, jag vill dit nu!


Time to go

Godmorgon finisar! Började dagen med en kopp vaniljte -vilket jag älskar, så nu mår man! Bussen går 7.20 så måste skynda mig. Ville bara säga hej och hejdå typ. Hehhe, ovärt inlägg.. Skitsamma. Take care!
 
 


Dear summer, please come back

Ska snart krypa till sängs och drömma mig bort. Drömma om sommar och värme. Jobbigt bara att sommaren typ precis tog slut... Random bild från en sommarkväll i hamnen. Åååh, ta mig tillbaka. Godnatt.
  
 
 
 
 
 

Grey & Black Autumn

Fullträff! Detta skulle jag gärna klä mig i en höstdag som denna. Collaget är från min polyvore sida http://feliciaap.polyvore.com/ som jag upptaderar flera gånger i veckan. Check it out!

Pluggtime!

Hemma från skolan för några timmar sedan. Har hundra skolsaker att ta tag i, men jag känner för att klämma in ett inlägg där emellan! Så segt att sluta kvart i fem, är inte hemma förrän halv sex typ och då måste man sätta i gång med plugget direkt. Kul liksom. Jag har inget liv. Typ. Fast nä. Okej. 
 
Jag borde återgå till pluggandet. Och för er som är intresserade så har jag höjt mysfaktorn genom att tända ett ljus. Så mysigt! Man pluggar bättre när man har en lugn tillvaro. (Men vaa!??) Okej, innan detta spårar ur ännu mer så vill jag bara säga att vi hörs imorgon.
 
TTYL
 
 

School

Sitter i skolan. Just nu har jag engelska och vi kollar på en film som vi sedan ska göra en recension om sedan. OH SO FUN! I alla fall tänkte jag fråga er vad ni vill läsa om här på bloggen? Kommentera ifall ni har förslag! Vi hörs när jag har slutat, kram!


YANKEE CANDLE

Så här doftar det i helst i mitt rum. Jag brukar variera mellan dessa två fantastiska dofter från YANKEE CANDLE. En i doften FLUFFY TOWELS och en i PINK SANDS. Den "vita" doften är en mer fräsch och nytvättad doft som passar utmärkt för platser/rum där det kan behövas fräschas upp lite - toaletten t.ex. Den "rosa" doften är en mer söt och blommig doft, doftar nästan som champagne. Priserna varierar på storleken. 
 
Nu på hösten är jag ute efter lite mer mustiga och "mysiga" dofter. Så som vanilj, cranberry (som doftar helt underbart!!) eller liknande. Ska ut och kika någon dag.
 
 
 
Tidsinställt inlägg
 

Godmorning sunshines!

Uppe med tuppen! 
Har precis duschat, smörjt in mig, fönat håret och gjort allt det där som följer efter en dusch.. Jag var uppe halv sju?! Och jag börjar kvart i  elva - say whaaat? Nää, men jag ska på ett läkar besök runt nio-tiden så denna sovmorgon försvann snabbt den.. 
 
Idag går jag i skolan till kvart i fem. Åhh, jag orkar inte. But you gotta do what you gotta do som jag brukar säga! Men det jag ville komma med detta inlägg var - vart ville jag komma med detta egentligen?? Äsch, vi avslutar här och säger tack och adjö så hörs vi senare idag. Ha en fin dag!
 
 Och ja, jag har en stor näsa! Har och har alltid haft - enough with that. Bye

Homemade pizza on a sunday - Gott och enkelt!

Yeeess, precis som rubriken lyder så har jag ansträngt mig och försökt mig på att göra pizza. En enkel och smaskig pizza som jag tänkte tipsa er om ifall ni inte orkar eller inte har tid att lägga ner mycket tid på matlagning varje dag, så är detta ett supergott alternativ som passar bra till sega söndagar som idag! 
 
 

 
 Så detta är alltså min pizza med tomatsås, babyspenat, kokt skinka (skulle haft parmaskinka), tomat och mozarella ost. Självklart så väljer man själv vad man vill lägga på sin pizza, men denna kombination är min favorit! Jag köpte ett pizzakit från mataffären för en billig peng som innehöll både pizzadeg och tomatsås! 
 
  • Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper under.
  • Häll ut all tomatsås från burken och fördela jämt över degen.
  • Lägg på en påse babyspenat över hela pizzan (Babyspenat krymper i värmen).
  • Lägg ut parmaskinka/prosciutto - eller eventuellt vanlig kokt skinka ifall man inte har något annat.
  • Skiva två normalstora tomater och lägg ut över pizzan.
  • 1 Förpackning med mozarella ost som du skivar och lägger ut över pizzan.
  • Krydda efter smak. Jag saltade och pepprade lätt!
  • Sätt in pizzan och låt den gräddas i ca 10 min eller tills den är lätt gyllenbrun.
  • Voilá! Pizza på mindre än 15 minuter - gott och enkelt!
Hehe, ångrar mig lite att jag tog den där tredje pizzabiten.. Hej matkoma!
 
 
 

THIS IS ME

Hej!
 
För er som har följt mig på min tidigare blogg (borttagen) så vet ni att jag hade tänkt att starta ny blogg, men för er som inte visste så vet ni det nu! Jag har haft uppehåll en längre tid nu, men saknade bloggandet allt för mycket - så bestämde mig helt enkelt för att börja igen!
 
Men vem är jag då? Jo, jag heter Felicia Palm (men nähä..) och jag är 16 år. Jag bor i goa Göteborg med min familj - mamma, pappa och mina kära tvillingbror. Spännande? Haha.. I alla fall så har jag precis börjat ettan på gymnasiet och jag stortrivs! Jag går på inriktning samhäll/samhäll, och i tvåan börjar vi med journalistik och media. Så den linjen passar mig utmärkt då jag älskar att skriva, fota osv. När jag inte har fullt upp med skolan så gör jag gärna andra saker (ja tänk att jag har ett liv med intressen..), så som att umgås med mina fina vänner, resa och fotografera. Ja, nu har ni lärt känna mig lite. Undrar ni över något så är det bara att kommentera eller maila mig på [email protected]
 
 
 
I'll be back, take care!
 
 
Höll på att glömma - Designen har jag inte gjort själv (bara headern), utan denna har jag laddat ner gratis från http://designadinblogg.se. Finns massor utav gratis designer att välja på - tips tips! Men denna otroligt fina design har i alla fall en tjej vid namn Amandah Tunberg (http://exeggutor.se/) gjort. Så stort tack till henne!
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Let's do this! - again...


RSS 2.0