Dec. 31, 2012

Nyårsafton

GOTT NYTT ÅR

Nu återstår bara några timmar kvar av 2012 och jag ska njuta till fullo. Är borta ikväll så jag får se vad kvällen leder till. Nu väntas god middag, dricka och gott sällskap. Om vi drar ut ikväll återstår att se, men i vilket fall så kommer det bli en fantastisk kväll! 00:00 blir det pang, buller och skumpa som sagt! Vill bara önska er alla ett riktigt Gott nytt år! Vi hörs 2013. 

2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Ja, absolut!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade bara ett, och det följde jag till viss grad vilket jag är väldigt glad över.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Hahhahahahaha nää

4. Dog någon som stod dig nära? 
Nej, lyckligtvis inte

5. Vilka länder besökte du? 
Reste inte till några speciella länder i år, men som alltid blev det Danmark, Norge och sedan så var jag ju i Rom nu i höstas! 

6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? 
Självförtroende

7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 
2/11-2012

8. Vad var din största framgång 2012? 
Att jag tog tag i min hälsa med nyttigare mat och regelbunden träning. Har fortfarande en lång bit kvar, men man måste ju börja någonstans. Jag unnar mig fortfarande godsaker MEN inte varje dag. En gång i veckan istället för fem.

9. Största misstaget? 
Oj, herregud. Man hinner göra en hel del misstag under ett helt år, så kan ju inte komma på ett. Kanske att det har blivit en del konflikter mellan mig och min familj, men jag har lärt mig utav mina misstag och ser framåt istället!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Knät opererade jag ju i slutet av 2011, så under 2012 var jag regelbundet hos sjukgymnasten om det nu räknas!?

11. Bästa köpet? 
Konsertbiljetten till 1D och systemkameran!

12. Vad spenderade du mest pengar på? 
HAHA, mat...

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Ja verkligen! Kommer ihåg en sak som verkligen fick mig att le. Det var när mina fina kompisar överraskade mig dagen efter min födelsedag med present och tårta. Åh, oförglömligt, haha.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? 
Oj, svårt! Har en hel bunt med låtar som representerar 2012 för mig

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
Har varit lite mer nedstämd i år pga olika skäl...

16. Vad önskar du att du gjort mer? 
Varit mer positiv 

17. Vad önskar du att du gjort mindre? 
Tänka på massa onödiga saker som man bara mår dåligt utav, hehe. 

18. Hur tillbringade du julen? 
Uppe i Fjällbacka med tjocka släkten och mi familia såklart! Åhh, så mysigt det var! 

19. Blev du kär i år? 
Neeeeeej

21. Favoritprogram på TV? 
Awkward, PPL, Portkod 1321 och många fleeer.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? 
Hata är ett starkt ord, så det vill mycket till om jag ska hata någon.. Men det finns ju såklart en hel del personer som man bara vill banka vett i skallen på..!

23. Bästa boken du läste i år? 
Ingeeen aning!

24. Största musikaliska upptäckten? 
Icona Pop, haha nääeee vet fan inte!

25. Något du önskade dig och fick? 
Hälsosammare livsstil

26. Något du önskade dig men inte fick? 
Bättre självförtroende

27. Årets bästa film? 
Hunger Games

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? 
På själva födelsedagen så umgicks jag med familj/släkt, och dagen efter så överraskade som sagt mina vänner mig, hiihi ååh. 

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 
Tänker inte så, utan är nöjd med året i helhet och ser framåt istället. 2013 will be my year.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? 
Har ingeeeeen stil, hhahha

31. Vad fick dig att må bra? 
Alla fina männsikor som jag har runt omkring mig som alltid får mig att le.

32. Vilken kändis var du mest sugen på? 
Alla från 1D, heheh surprise surprise...

33. Vem saknade du? 
En hel del vänner som jag har glidit isär ifrån

34. De bästa nya människorna du träffade? 
Började på gymnasiet i en ny klass där jag har lärt känna fina människor


Godnatt

Ögonlocken känns tunga och kroppen värker. Jag drog ett riktigt träningspass idag, och nu känner jag träningsvärken som kommer smygande... Yeye, det tyder ju på att jag har tränat hårt! Så nu väntar sängen. Ska inviga mina nya hörlurar nu, för i dom ska det spelas 1D skönmusik som jag lätt somnar till. Haha, jag är såååååå töntig! Nä, nu ska jag sluta tjata och istället sova. För imorgon väntas pang, buller och skumpa! Natti

Kvällsmys


Söndag

Nyårsafton imorgon. Efter morgondagen väntar ett nytt år med nya månader, nya dagar och framförallt nya mål och nya tag. Ett nytt år med nya erfarenheter och lärdomar. Ett nytt år med äventyr och glädje. Men också ett nytt år där kanske en del konflikter och ledsamheter kommer ingå. Och så kommer det alltid att funka tyvärr. Men det gäller att fokusera på det positiva som sker i livet och att uppskatta det man faktiskt har. När 2013 börjar, då börjar jag också. Då börjar jag med att ta tag i saker, våga mer, ta vara på allt och att vara mer positiv. Då blir allt så himla mycket enklare. Jar ser verkligen fram emot ett nytt år!
 
2013 kommer bli ett år för mig då jag alltid har Carpe Diem i huvudet. Fånga dagen. Få ut så mycket som är möjligt eller så mycket som du vill få ut av dagarna. Gör 2013 till ditt år. 
 

Morgonstund har guld i mun

 Pangfrukost minst sagt! Håller mig fram till middag, för nu bär det av mot stan. Vi hörs!

IGÅR&IDAG

Var med Linnéa igår. Kikade in mellandagsrean, åt (hehe som vanligt), promenerade runt i skogen och sedan blev det såklart några avsnitt How I met your mother. Idag på morgonen var jag hos läkaren sedan bar det hem till Linnéa där Sex and the City, promenad, färgning av neas hår och fruktsmoothies stod på schemat. Åh, denna tjejen är så bra och så himla fin! Kolla på henne, hihi. 
 
Nu blir det några avsnitt Paradise Hotel Norge sedan väntar sängen. Imorgon ska jag upp tidigt och fixa ett par saker. Kram på er fina ni!

Life is either a daring adventure or nothing

Ett utav mina nyårslöften - att våga mer.

Julafton


GOD JUL

God Jul allihopa! Idag hänger jag med familj och släkt, äter gott och öppnar fina paket. Ha en fin jul, skynda er ut på julrean i veckan, ska jag göra i alla fall! 

yummy


Brownie

shit, det är verkligen mörkt...

Jag gjorde det

Jag var ju som sgat hos frissan idag, och guess what!?!?? JAG ÄR BRUNETT! Alltså jag är verkligen mörkhårig! Vet dock inte om jag gillar det eller inte ännu... Det kanske bara tar tid att vänja sig? Äsch, det är skönt med förändring! Klippte desssutom av en decimeter (!!) av mitt hår vilket var väldigt välbehövligt. Hörs snart med en bild på håret. 

Allt flyter på

Ni vet den där känslan när allt fungerar, allt rullar på i bra takt och att allt bara känns helt fantastiskt bra. Åh, det kan vara den bästa känslan, och jag är glad att få ha den med mig idag. För vem vet, kanske redan imorgon är den där känslan borta och man sitter istället med ansiktet upptryckt i kudden. Men idag mår jag bra. Fantastiskt bra! #jagleveriettlyckorus
 
(Bild från arkivet)

Lyckorus


Ceasar Sallad

Godaste som finns.

21 December

Idag så skulle ju jorden gått under, men icke! I och för sig är det några timmar kvar på dygnet så vi lär väl se om vi lever vid tolvslaget. Hoho! Nä, men idag gick jag och min skola på jullov. Åh, kan inte beskriva känslan att vara fri under tre veckors tid, att få sova längre på mornarna, slippa tänka på allt plugg och bara kunna vara. Fyfan vad gött! Så jag inleder mitt lov imorgon med en klipp&sling tid hos frissan, excited! 

Filmkväll

Sitter och kollar på Love Actually (standard varje jul hoho) con mi amiga och tjockar oss med glass. Skulle varit iväg ikväll, men planerna ändrades.. Byeeee

Zara Larsson - Uncover

Ända sedan denna kom ut har den spelats i mina högtalare för fullo. Första gången jag hörde denna med Zara som är så fantastiskt talangfull så rös jag. Andra gången rös jag. Och nu femtioelva miljoner gånger senare ryser jag fortfarande! Det är sjukt hur duktig tjejen är! Kommer aldrig tröttna.

Idag;

Vaknade runt halv nio imorse. Redan klockan nio var jag nere hos Elin med pyjamas och ofixad. Där hade Elin och Seraphine gjort dunderfrukost med pannkakor, bacon, skorpor, pepparkakor, skumtomtar och supergott thé. Åh, bra start på dagen! Sedan fortsatte förmiddagen med massa prat och skratt. Elins ben och Seraphine står för bilderna, hehe.
 
Imorgon är det julavslutning i skolan, sedan går jag på lov!!! Åhh, efterlängtat och skönt! Imorgon kan ni titta in på bloggen, då kommer förhoppningsvis en liten video som jag har knåpat ihop. Hehe, Har inte filmat allt ännu, så lovar inget. Kram

När Göteborg fortfarande var täckt i vitt

Trivs bra med mitt rum och är för stunden nöjd med det! Finns alltid lite saker som jag vill ändra på eller lägga till, men för just nu får det vara. Jag älskar ju allt som har med belysning och ljus att göra. Gör rummet så mycket mysigare! Som jag har skrivit om innan så har jag virat en ljusslinga runt min klädstång, satt upp min julstjärna och fått in mer värme- och doftljus i rummet. Ni borde spana in YANKEE CANDLE's doftljus - Cranberry Chutney som jag bränner just nu. En obeskrivligt god doft! Mjuk, rund och höstig/vintrig. 
 
Annars då? Jo, här i Göteborg smälte snön bort i helgen... Så vi har gått från ett vinterland till bar mark igen. Trist i och med att det är jul, och det är då man vill ha snön framme. Men men... Vi på västkusten får helt enkelt leva med att fira en grön jul, hoho. Nu ska jag ta och fixa mig inför sängen. Imorgon väntar brunch med två saknade och sedan är jag ledig resten av dagen. På fredag har jag julavslutning och går äntligen (!!) på lov. Weey, pepp som fan.

Bortglömd nyhet - KIKO

Ursäkta för skitig kvalitét på bilderna... Har ju glömt och visa de sminkprodukter som jag köpte i Rom när jag var där i oktober. Var inne på KIKO (italiensk märke - från milano) och köpte lite småsaker. Två läppglans/stift i form av läpp-pennor. En i en ljusrosa färg (#07) och en i djupare plommonröd med en aning glitter i (#05), en baked eyeshadow med en blandning av färgerna pälemorfärgad lila och ceriserosa, en mascara med stor och bra borste som fördelar fransarna bra och ger bra volym, en concealer som påminnes om YSL's och sist men inte minst en parfym som doftar fräscht av vårblommor.
 
 

38.3 celcius

Ja, på den siffran står tempen ikväll och har gjort det hela tiden i princip sedan i fredags... Feber och förkylning för hela slanten! Under dessa dagar har jag försökt allt för att bli något friskare. Har druckit ört- och honugsthé, knaprat på en del strepcils och panodil men icke att jag har blivit så mycket bättre... Men jag måste måste måste bli frisk till och med onsdag..!! Har mitt sista prov för denna terminen då, så det får jag inte missa.
 
Min skola har julavslutning på fredag och då börjar jullovet och allt där till. Åhh, älskar julen! Umgås med familj och släkt och göra samma sak som man gör varje julafton, kalla anka på tv med glögg och pepparkakor, julmat, julklappar och julklappsleken. Så mysigt! Nu däremot ska jag kolla på Morden i Sandhamn och sedan kallar sängen. Hej sålänge, fred ut.
 
 

Ny design

Hej! Jag vet att min bloggning den senaste månaden har varit lite halvdålig... Skyller allt på skolan. Hinner inget annat än att gå i skolan, äta, plugga och den tid jag har över spenderar jag helst med mina vänner. Har mitt sista prov på onsdag (slutar på fredag, fyfan..), men jag lovar att upptaderingen ska återgå till det normala - dvs regelbunden upptadering om både det ena och andra. Sounds good?? Har iaf suttit och knåpat ihop en ny design på bloggen, den är långt ifrån färdig men waaay better än den förra! Känns skönt med nytt.
 
På tal om inget så har jag gått och blivit sjuk igen. Hög feber och en jobbigt tjock förkylning.. Usch, vintertider må vara mysiga, men man kan nästan inte hålla sig ifrån den där jäkla förkylningen på vintern. Förr eller senare kommer den liksom! Hehe, så denna helgen har jag inget på schemat förutom plugg och en dos med alvedon och honungsthé. Nu ska jag nana, godnatt! Love

Wouldn't mind

1. PARAJUMPER // 2. AMERICAN VINTAGE // 3. REPUBLIC // 4. BELSTAFF // 5. UGG AUSTRALIA // 6. OVERSTOCK

Perfektion

- Vad är det egentligen? När livet följer raka perfekta linjer, utan skavanker och brister. Eller? Folk hakar alltid upp sig på att allt ska vara felfritt, att allt ska vara i toppklass. Varför kan man inte nöja sig med det bra och sluta fokusera på att det inte var helt perfekt det man gjorde. Det är tyvärr så att vi människor aldrig kan nöja oss. Vi vill vara snäppet bättre. Det är nästan så att inget räcker till. För det gör det inte. Letar man efter perfektion kan man leta sig till döds. För perfektion excisterar inte. Inte enligt mig i alla fall. Känn dig stolt och nöjd med det du faktiskt har åstadkommit. Visst finns det alltid saker som man kan förbättra, några juseringar här och där - men på det hela ska du nöja dig och känna dig stolt med det du har gjort.

ssweet-n-ssour.tumblr.com

Påminner er ännu en gång att ni gärna får besöka min andra blogg, min tumblr som jag upptaderar väldigt ofta. Så klicka på denna blogglänken för att domma till min tumblr direkt: http://www.ssweet-n-ssour.tumblr.com

NATTAMAT

Magen fick sig ett spratt, kurrade som bara den - så gick ner och gjorde lite kvällsmat eller nattamat rättare sagt. Ska smaska i mig detta medan jag kollar på filmen LOL. Mysig film! Stort plus för killen i filmen. Dör lite varje gång jag ser honom, hehe!  När den är klar lär jag somna direkt. Hörs antagligen imorgon/idag (?), godnatt! 

Wishlist

Såhär ser min önskelista ut för i år. Dock så önskar jag mig mest pengar då jag både ska till Köpenhamn och Stockholm under våren, därför är det härligt med lite extra i plånkan! Hur ser eran önskelista ut? Hihi, kan inte fatta att det snart är julafton! Bara 17 dagar kvar... IIHHH! Kram kram.

Sådan är jag

 
1. Värsta känslan?
Svar: Att bli sviken

2. Bästa känslan?
Svar: När man har lyckats med något - lycka!

3. Din första tanke när du tittar dig i spegeln på morgonen?
Svar: "Hej du fula dubbelhaka, jag behöver inte dig. Get away from me!"

4. Vilken ringsignal har du på mobiltelefonen?
Svar: Den heter Gammal telefon på iPhonen.

5. Vilken färg har du på väggarna i ditt sovrum?
Svar: De är vita + en skitful svart/silvrig/vit fondtapet...

6. Vad har du under sängen?
Svar: Inget annat än dammråttor hoppas jag! Jag tror faktiskt inte på spöken, surprise surprise! Hehe.

7. Läser?
Svar: Ja, antingen tidningar eller när jag hittar en bra och intressant bok så läser jag mer än gärna!

8. Lyssnar på?
Svar: Musik, musik, musik och återigen musik. Just nu spelas jul-låtar för fullt i mina hörlurar. Tss..

9. Har du någonsin vart riktigt kär?
Svar: Nä, skulle jag väl inte kunna säga. 

10. Skriv nåt smart!
Svar: "Today you're the oldest you ever been, and the youngest you'll ever be again."

11. Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem?
Svar: Oj, kluring där! Men atagligen någon från 1D eller min farmor som jag närapå aldrig hann träffa på innan hon gick bort. Har hört så himla mycket inspirerande saker om henne och det hade varit kul att få träffa och lära känne henne.

12. Vad stod det i ditt senast mottagna sms?
Svar: "Du skulle bara våga!;)"

13. Vad vill du bli när du blir stor?
Svar: "Only time will tell." Hehe. Nä men har funderat på journalist ett antal år nu, därför valde jag min skola då dom har journalistik- och media där vilket verkar superspännande och framföraalt roligt!

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?
Svar: Hmm.. Om jag får gissa så tror jag att mina vänner skulle bekriva mig som en aning envis, glad och att jag är en riktig retsticka!

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
Svar: Oj. Jag har så många fina och lyckliga ögonblick. Men skulle jag bara få nämna ett så skulle det nog vara när jag var i Lysekil med min vän Elin och kollade på Håkan Hellström. Då mådde jag bra! Sedan så är självklart alla ögonblick med mina vänner och mina familj ren lycka - och alla soliga sommarkvällar i Fjällbacka som spenderas på badberget.

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
Svar: Hm.. Ska suga på den karamellen ett tag..! Dock är jag rätt bra på att skratta! Så varför inte bli skratt-mästare liksom!?

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
Svar: Lilltånageln är inte så himla nödvändig, hehe.

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?
Svar: Vara osynlig eller att kunna trolla (räknas det som en superkraft ens haha??).

19. Vad är du beroende av?
Svar: Min familj, mina vänner och musik. Choklad är inte så dumt det heller!

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Svar: Mina bästa vänner, min säng, ett jetplan, mat och vatten.
 
- Alla som älskar potatisnäsor klappa nu *klapp* *klapp*

5 år igen

Ibland när jag sitter och tänker och funderar alldeles för mycket kommer jag på hur mycket jag faktiskt saknar barndomen. Alltså att vara liten. Tänk hur lätt det hade varit ifall man för åtminstonde för en dag gick tillbaka till att vara liten och bekymmerslös igen. Att vara fem år igen och slippa all stress, alla problem och alla konsekvenser där till. Fyfan vad skönt. När jag var liten ville jag alltid växa upp och bli stor. Men nu vill jag till viss del stanna där jag är idag - men också vara fem år igen. Bara för att kunna koppla bort allt, att inte bry sig om hur man ser ut, vad man har på sig osv. Att bara vara. Att kunna krypa upp i mammas famn när man är ledsen och bli tröstad. Jag måste medge att jag saknar det rätt mycket. Jag vill inte växa upp - eller åtminstonde inte på ett tag iallafall... Jag vill vara liten och fem år igen.
 
 //Tjej som saknar barndomen
 
 
Hej december förresten! Jag är kär i tanken att det faktiskt snart är jul, hihi.  

RSS 2.0